Челник Trakker - Nitelife L4 Headtorch 470 lumens

Челник Trakker - Nitelife L4 Headtorch 470 lumens
72.00 лв. -20%
Производител:
Код на продукта: Nitelife L4 Headtorch 470 lumens

Описание на продукта

Trakker Nitelife L4 се захранва от три 1,5v AA батерии, които се доставят с него.Батерията е разположена в задната част на еластичната каишка, която е напълно регулируема за максимален комфорт.
Той разполага с компактна, монтирана отпред светлина, която е напълно регулируема. XP-G2 Cree White LED крушка и четири настройки; висока, средена, нисъка и мигаща, с впечатляващ максимален обхват от 100 м, когато е избран допълнителният режим на усилване, който лесно се включва чрез задържане на операционния бутон, докато сте в някоя от настройките, като се представя перфектно за осветяване при далечни разтояния. Той не само има впечатляващ обхват, но и има превъзходен общ живот на батерията, издържащ максимум 122 часа, докато е на ниска настройка и 55 часа на висока.
Също така разполага с червен светодиод, разположен на самата батерия, който ви позволява лесно да бъдете забелязани от брега, докато сте в лодката през нощта и въпреки, че има изобилие от функции и настройки, той остава компактен и лек при едва 195 грама с батерии.

Характеристики: 

- Мощен лъч от 470 лумена

- Три настройки за яркост плюс режим на усилване

- Червена задна светлина за използване на лодки

- Широка светлина

- Регулируема лента за глава

- Батерия: 3 x 1.5V AA алкални батерии

- 3 броя батерии в комплекта

- Тип крушка: 1 x XP-G2 Cree White LED

- Материал: Алуминиево тяло

- Тегло: 195g (с батерии)

Препоръчани продукти