Mikado

Изглед на решетката:
Бърз преглед

Mакара Mikado Fine Liner Quick Drag 12007

(0)

Шаранджийска макара Mikado Fine Liner Quick Drag разполага система от много тесен диапазон на плъзгане, което може да превключи за миг от затегнат аванс до напълно свободен. Механизмът е базиран на червячна система, осигурява идеалното позициониране на линията. Подсилената основна ос осигурява достатъчно сила при ваденето на големи риби. В допълнен..

84.00 лв.
Бърз преглед

Калъф за 3 въдици на 3 части Mikado Enclave

(0)

Серията Enclave на Mikado са висококачествени шаранджийски калъфи в компактна Slim версия. Те лесно ще поберат комплект от 3 въдици с макари, като в допълнение калъфа предлага възможност за външно закрепване на 2 въдици с макари или кеп.Характеристики:- Предназначен за три коленни въдици с дължина 13 ft.(3.96м)- Добре подплатен отвътре и отвън- Доб..

109.00 лв.
Бърз преглед

Калъф за шаранджийски въдици 3+2 Mikado Enclave 12ft.

(0)

Серията Enclave на Mikado са висококачествени шаранджийски калъфи в компактна Slim версия. Те лесно ще поберат комплект от 3 въдици с макари, като в допълнение калъфа предлага възможност за външно закрепване на 2 въдици с макари или кеп.Характеристики: - Добре подплатен отвътре и отвън- Добре подплатени вътрешни разделители- Самостоятелно отделение..

119.00 лв.
Бърз преглед

Калъф за шаранджийски въдици 3+2 Mikado Enclave 13ft.

(0)

Серията Enclave на Mikado са висококачествени шаранджийски калъфи в компактна Slim версия. Те лесно ще поберат комплект от 3 въдици с макари, като в допълнение калъфа предлага възможност за външно закрепване на 2 въдици с макари или кеп.Характеристики:- Добре подплатен отвътре и отвън- Добре подплатени вътрешни разделители- Самостоятелно ..

129.00 лв.
Бърз преглед

Карп вана за шарани Mikado Mat Fine Liner

(0)

Професионална вана за шарани Mikado Mat Fine Liner снабдена с високи, меки и дебели странични стени, дренаж и подвижен матрак, улесняващ транспорта. Ваната осигурява безопасност на уловената риба при нейното хващане,снимане и пускане във водата. Размери: 104 х 50 х 22 см ..

99.00 лв.
-19%
Бърз преглед

Карп дюшек Mikado Mat Carp

(0)

Мек практичен три секционен карп дюшек подходящ за откачане и пускане на уловената риба.Проектиран за предпазване на рибите от твърди повърхности и  нараняване по време на откачане от куката. Размери: 102 см х 60 см ..

29.00 лв. 36.00 лв.
Няма в наличност
Бърз преглед

Колчета за палатка Mikado Bivvy Pegs 10 броя x 20см

(0)

Универсални колчета за палатка Mikado Bivvy Pegs с практичен калъф за транспортиране.Подходящи за палатка, шатра, чадър със странична тента и др.Направени от стомана с възможност за забиване в земята с чук.Комплекта съдържа 10 броя колчета с дължина 20 см...

17.00 лв.
Бърз преглед

Комплект Mikado Bait indicator HR-C + Hanger 2 броя

(0)

Комплект Mikado Bait indicator HR-C + Hanger състоящ се от два сигнализатора HR-C и два обтегача за влакно. Характеристики:- Батерия за сигнализатор 3 x LR44 (включени в комплекта)- Висококачествен високоговорител- Два цвята на светене: Син и Червен- Чувствителна ролка на сигнализатора- Ярък светодиод- Регулируем захват за влакно на обтегачите..

37.00 лв.
-18%
Бърз преглед

Кутия за шаранджийски аксесоари Mikado Box Carp

(0)

Голяма кутия за шаранджийски принадлежности и аксесоари снабдена с допълнителни 6 броя малки кутии за най-малките аксесоари и вътрешни разделители на основното отделение. Прозрачният капак осигурява лесен поглед върху съдържанието на кутията.Характеристики: - Прозрачен капак- Голямо основно отделение раделено на 3 части- Допълнителни междинни ..

31.00 лв. 38.00 лв.
Бърз преглед

Макара Mikado Fine Liner Quick Drag 9007

(0)

Шаранджийска макара Mikado Fine Liner Quick Drag разполага със авансова система от много тесен диапазон на плъзгане, което може да превключи за миг от затегнат аванс до напълно свободен. Механизмът е базиран на червячна система, осигурява идеалното позициониране на линията. Подсилената основна ос осигурява достатъчно сила при ваденето на големи риб..

76.00 лв.
Бърз преглед

Маса за аксесоари Mikado Bivvy Table

(0)

Удобна и стабилна маса Mikado Bivvy Table, оборудвана с 4 регулируеми крака позволяващи приспособяването към неравен терен. Издръжливя плот изработен от ABS пластмаса разполага с 4 отделения позволяващи да се подредят риболовните аксесоари и принадлежности.Характеристики:- 4 отделения- 4 сгаваеми регулируеми крака- Дължина: 55 см- Ширина: 30 с..

63.00 лв.
-15%
Бърз преглед

Стойка за 3 въдици Mikado Threeliner

(0)

Стойката Mikado Threeliner е с възможност за поставяне на 3 въдици.Стойката разполага с различни възможности за позициониране и фиксиране, стабилни сглобки и основа, което я прави надеждна и функционална.Ъгълът на пръчките може да се регулира по няколко начина:Чрез регулиране на бъзбаровете, добавяне на удължители за предните крака, дължината ..

115.00 лв. 135.00 лв.
Бърз преглед

Стойка за въдици Mikado Arc 3 Rod Pod

(0)

Стойка за 3 въдици Mikado Arc 3 Rod Pod е снабдена с 4 регулируеми крака свързани с дебела алуминиева двойна рамка. Невероятно твърда конструкция, която позволява перфектно поставяне на въдиците при различни повърхности, дори и при голям ъгъл на позициониране. Ъгълът на пръчките може да се регулира по няколко начина, включително чрез регулиран..

139.00 лв.
Бърз преглед

Стойка за чадър Mikado

(0)

Стабилна стоманена стойка осигуряваща цялата необходима стабилност за фиксиране на чадър.Конструкцията от три заострени колчета позволява лесното и надеждно забиване в земята.Разполага с винт за фиксиране на чадър.Дължина 30 см. ..

20.00 лв.
Бърз преглед

Стойка за чадър Mikado AIX

(0)

Метална стойка за монтиране на чадър.Разполага с две дълги колчета и стъпало за лесно забиване в земята.Дължина 30 см. ..

10.00 лв.
Показване 1 to 15 of 16 (2 Страници)