Zfish

Изглед на решетката:
Бърз преглед

Легло Zfish Luxury Shadow Camo Bedchair

(0)

Шаранджийско легло Luxury Shadow Camo Bedchair е в камуфлажен цвят и плосък профил.  Дизайнът на леглото позволява да се сгъне заедно със спален чувал.Направено от дебела подплата от микрополар за максимален комфорт и предпазване от влага и студ. Характеристики: - Здрава и издръжлива конструкция от стоманени профили- Плосък профил за..

285.00 лв.
-29%
Бърз преглед

Легло Zfish Siesta X6

(0)

ZFISH Bedchair Siesta X6 е напълно нова концепция на шаранджийски легла, чийто матрак е много внимателно проектиран и тестван за да може да се гарантира максимално възможния комфорт. Леглото е достатъчно широко и наистина удобено благодарение на напълно плоската конструкция. Самият матрак е изработен от издръжлив и перящ се Oxford 600D полиестер. С..

199.00 лв. 280.00 лв.
-21%
Бърз преглед

Обтегач Zfish Mystic

(0)

Индикаторите Mystic са с класически дизайн и сигурен заключващ механизъм на принципа с освобождаване на брава без да нарани влакното по никакъв начин.Рамото на индикатора е снабдено с плъзгаща тежест за оптимално регулиране на линията. Индикаторът Mystic е изработен от висококачествен и издръжлив материал с черно покритие.Характеристики:&..

11.00 лв. 14.00 лв.
-15%
Бърз преглед

Палатка ZFISH Bivvy Deluxe King Size 2 Men

(0)

Палатка ZFISH Bivvy Deluxe King Size 2 Men разполага с голямо пространство за двама човека.Конструкцията на палатката е от много здрави тръби с диаметър 16 мм.Материала е 100% водоустойчив 210D плат с високо качество и 10000 мм воден стълб.Предната козирка предпазва надеждно цялата входна част от дъжд и слънце.Разполага с два предни прозореца и вхо..

421.00 лв. 495.00 лв.
-16%
Бърз преглед

Палатка броли Zfish Classic Shelter ZFP

(0)

Zfish Classic Shelter ZFP е практичено, леко и бързо изпъващо се броли. Благодарение на оптимизираната си форма с оптимално вътрешно пространство за подслон, може да се използва за едно легло с място за аксесоари или за два стола с място за аксесоари. Конструкцията е много стабилна, благодарение на масивните сгъваеми стълбове.Направено от висококач..

270.00 лв. 320.00 лв.
Бърз преглед

Светещ обтегач Extra Carp Bite Exc Reflex - 7 цвята

(0)

Обтегачите Exc Reflex са с опция за смяна на LED светлината.Позволява бърза и лесна смяна на 7 варианта на цветовете: червен, син, жълт, зелен, бял, оранжев и лилав, като по този начин обтегача може да бъде синхронизиран с цвета на сигнализатора.Подобрена система на клипса за бързо освобождаване на линията по време на удар от риба. Разполагат с по..

20.00 лв.
Показване 1 to 6 of 6 (1 Страници)