Saber

Изглед на решетката:
Бърз преглед

Единичен сигнализатор Saber Z3 Bite Alarm

(0)

Характеристики: - Регулируема сила на звука- Ултра ярък червен светодиод- Водоустойчив корпус- Висококачествен и силен високоговорител- Батерия : 1 брой 9 V (Не е вкл. в сигнализатора) ..

15.00 лв.
Бърз преглед

Калъф за 5 въдици Saber Supra 12 ft.

(0)

Новата серия калъфи на Saber Supra 5 Rod Sleeve Holdall e направен да побере 5 въдици с 5 макари, мястото в калъфа е достатъчно да побере с лекота големи макари и въдици с водач 50 мм. Изцяло подплатен по цялата дължина, и вътрешни разделители между въдиците прави калъфа сигурен и надежден.Разполага с удобна презрамка за носене и гарантира лес..

142.00 лв.
Бърз преглед

Лампа за палатка Saber Litesaber

(0)

LITESABER представлява лампа за палатка + power bank в едно. Вградената батерия осигурява дълъг живот на светене, 6 часа ПЛЮС при максимален режим на осветление от 400 лумена и достатъчно мощност за зареждане на телефон. Корпусът е направен от ABS пластмаса и алуминий осигурващи издръжливост и надежност. Доставя се с магнитна лента и кука за закача..

42.00 лв.
Бърз преглед

Палатка Saber Supra Lite 1 man

(0)

Saber Supra Lite Bivvy е изграден с помощта на рамка с 2 алуминиеви рейки, което го прави бърз и лесен за монтаж, идеално за дневни сесии и нощувки. Разполага с преден панел с цип по цялата дължина, което дава възможност да използвате палатката като подслон.Предната козирка осигурява допълнителна защита от дъжд и слънце, oсвен това в предната ..

262.00 лв.
Бърз преглед

Плуващ Карп Сак Saber Supra Floatation

(0)

Произведен от 420D PVC материал и мрежа за бързо оттичане на водата. Снабден с поплавъци във всеки край за постоянен контрол и наблюдение на рибата.Основата е направена от двойночупещи алуминиеви рейки, което прави сака с малък и практичен транспортен размер. Характеристики: - Идеален аксесоар за теглене, пренасяне, пускане ..

74.00 лв.
-10%
Бърз преглед

Плуващ Карп Сак Saber Supra Mesh Floatation

(0)

Базиран на модела Supra Flotation новия плуващ карп сак на Saber - Supra Mesh Floatation е направен изцяло от бързо оттичаща се супер мека мрежа с извита форма в двата края на сака, като по този начин гарантира, че рибата ще бъде позиционирана в средата на сака при претегляне и съхранение.Конструкцията е направена от двойночупещи се алиминиеви..

69.00 лв. 77.00 лв.
Бърз преглед

Сигнализатори Saber S4 3+1

(0)

Сигнализатори Saber S4 съчетават в себе си всички важни и основни функции необходими за съвременния шаранжийски риболов. Невероятният диапазон на приемника спомага за стабилната и надеждна работа на сигнализаторите, снабдени със свалящи се метални уши и калъф за транспортиране и съхранение.АХарактеристики: - 3 сигнализатора + 1 ..

128.00 лв.
Бърз преглед

Сигнализатори Saber Z3 3+1

(0)

Комплекта сигнализатори с примерник Saber Z3 3+1 притежава всички основни функции съчетано с надежност, добра производителност и отличен работен диапазон.Предлагат се с транспортна кутия. Характеристики: - 3 сигнализатора + 1 приемник- Различни цветове на светене- Регулируема сила на звука- Ултра ярък светодиод- Водоустойчив ко..

99.00 лв.
Няма в наличност
Бърз преглед

Трипод за теглене Saber Weight Tripod

(0)

Трипод за теглене на риби Saber Weight Tripod e с височина 1,7 метра, сгъваемия трипод е достатъчно голям и здрав, за да се справи с най-големия шарани, който някога сте хващали.Разполага с метални, емайлирани сгъваеми крака за бързо лесно сглобяване.Предлага се в собствен калъф за носене.Характеристики: - Височина: 1.7 м- Метална констру..

62.00 лв.
Няма в наличност
Бърз преглед

Шаранджийска люлка Saber Everlevel Carp Crib

(0)

Произведенa от супер мек PVC водоустойчив материал и супер здрава мрежа с за бързо оттичане на водата.Защитава улова Ви и го поддържа напълно безопасен по време на откачането и фотографията.Люлката разполага с регулируеми крака и големи гъвкави лапи и защитно покривало.Характеристики: - Супер мек PVC водоустойчив материал- Отвори за ..

145.00 лв.
Няма в наличност
Бърз преглед

Шаранджийски кеп Saber Carbon 42 Landing net and Staff

(0)

Шаранджийски кеп Saber Carbon 42 e с изцяло карбонова конструкция. Стилната  разглобяемата дръжка от 2 части предлага с гравирано лого в долната част предлага пълна гъвкавост при работа от лодки или от брега.Долната част на дръжката е с гумирано покритие осигуряваща сигурен захват по цялата ви предмишница. Умаления черен анодизиран захват..

105.00 лв.
Показване 1 to 11 of 11 (1 Страници)