Shimano

Изглед на решетката:
Бърз преглед

Монофилно влакно Shimano Aero Specimen

(0)

Влакното разполага с ниска памет и добра разтегливост,която поема много добре резките удари на рибата.Отлично съотношение на диаметър спрямо здравина, от колкото конкурентните влакна от този клас.Също така е добре еластично и позволява добро изхвърляне на голяма дистанция.Цвета е светло кафяв, което позволява на влакното да приеме цвета на водата и..

16.00 лв.
Бърз преглед

Монофилно влакно Shimano Technium

(0)

Висококачествено влакно от серията Technium е направено с трислойна технология - Triple Core за максимална производителност с най-високо качество от предлатените монофилни влакна на пазара.Влакното притежава отлични параметри дебелина спрямо издръжливост. Устойчивият център на влакното дава отлични свойства на потъване. Вторият слой предава на лини..

38.00 лв.
Бърз преглед

Монофилно влакно Shimano Technium Invisitec

(0)

Произведено чрез трислоен Invisitec производствен процес на Shimano,чрез който е достигнатоотлична устойчивост на износване и слаба разтегливост от само 12%.Революционната Invisitec технология обхваща ядрото с прозрачна обвивка,което прави линията във водата почти невидима.Резултатът е невероятно силнивлакна с ниска памет, които са изключително UV-..

38.00 лв.
Няма в наличност
Бърз преглед

Монофилно влакно Shimano Technium Invisitec - 0.16 мм / 300 м

(0)

Произведено е чрез трислоен Invisitec производствен процес на Shimano,чрез който е достигнато отлична устойчивост на износване и слабо удължение от само около 12%.Революционната Invisitec технология обхваща ядрото с прозрачна обвивка, което прави линията във водата почти невидима.Резултатът е невероятно силни влакна с ниска памет, които са изключит..

16.00 лв.
Бърз преглед

Монофилно влакно Shimano Technium Match & Bolo - 0.16 мм / 300 м

(0)

Влакно Shimano Technium Match & Bolo е супер яко за дебелината си.UV зящита върху гладката му повърхност за по-лесно и точно замятане.Това потъващо влакно само с 12% разтегливост е идеалният избор за риболов на плувка, мачов риболов и болонезе риболов...

16.00 лв.
Показване 1 to 5 of 5 (1 Страници)