Изглед на решетката:
-15%
Бърз преглед

Стойка Fox EOS 2 & 3 Rod Tripod

(0)

Стойка трипод за  въдица Fox EOS 2 & 3 се доставя с 2 комплекта бързбарове за две или три въдици.Регулируема основа, която може да се позиционира под девет различни наклона, което Ви позволява да насочвате върховете на пръчките високо или ниско към водата. Идеален избор при риболов на различни места, изискващи различни подходи. Краката са ..

182.00 лв. 215.00 лв.
Бърз преглед

Стойка Fox EOS 3 Rod Pod

(0)

Характеристики: - Малък надежден rod pod- Доставя се с чифт тройни бъзбарове- Регулируема дължина от 69см до 106см- Регулируема височина 26см до 41см- Изключително съотношение цена-качество- Транспортен калъф ..

152.00 лв.
-15%
Бърз преглед

Стойка Fox Horizon Duo Pod 3 Rod

(0)

Шаранжийска стойката HorizonDual 3 rod предназначена за 3 въдици е новата и подобрена версия на класическата стойка Fox Horizon Pod.Характеристики: - Дизайн със двойна рамка за по-добра стаблилност- Четири ъгъла за позициониране на краката- 2 карабинера за закачане на тежести- Дължина на стойката: от 92 до 150 см- дължини на предни крака: 35см..

348.00 лв. 410.00 лв.
-13%
Бърз преглед

Стойка NGT Dual Line Pod Plus

(0)

Новата подобрена верися на стойката NGT DUAL LINE POD е в комплект с 3 чифта крака.За разлика от предходния модел Dual Line Pod Plus разполага с допълнителен трети комплект големи крака с максимална височина от 92 см. Изработена от алуминиев материал с надеждни пластмасови елементи. Стойката е прахово боядисана с черен цвят.Крак..

139.00 лв. 159.00 лв.
-20%
Бърз преглед

Стойка за 3 въдици Mikado Threeliner

(0)

Стойката Mikado Threeliner е с възможност за поставяне на 3 въдици.Стойката разполага с различни възможности за позициониране и фиксиране, стабилни сглобки и основа, което я прави надеждна и функционална.Ъгълът на пръчките може да се регулира по няколко начина:Чрез регулиране на бъзбаровете, добавяне на удължители за предните крака, дължината ..

108.00 лв. 135.00 лв.
Бърз преглед

Стойка за 3 въдици NGT Nomad MK2 Pod

(0)

NGT Nomad MK2 Pod е компактна и лека стойка за 3 въдици, която се предлага с чифт малки и средни крака, което позволява въдиците да са позиционирани близо до земята. Краката на стойката са със заострени върхове, което позволява забиването й в земята с цел по-добра стабилност.Дължината и височината могат да бъдат регулирани.Характеристики: - Ко..

78.00 лв.
-20%
Бърз преглед

Стойка за 3 въдици NGT Slider Pod

(0)

NGT Slider Pod е функционална стойка за 3 въдици с широко приложение.Телескопичните крака могат да бъдат позиционирани под 3 различни ъгъла в средата или в двата края на стойката.Бъз баровете разполагат с компенсиращи гайки за по-надежден захват на сигнализаторите. Характеристики: - Бъз барове за 3бр въдици с ширина 44см- Дължина на стойк..

93.00 лв. 116.00 лв.
Бърз преглед

Стойка за въдици Mikado Arc 3 Rod Pod

(0)

Стойка за 3 въдици Mikado Arc 3 Rod Pod е снабдена с 4 регулируеми крака свързани с дебела алуминиева двойна рамка. Невероятно твърда конструкция, която позволява перфектно поставяне на въдиците при различни повърхности, дори и при голям ъгъл на позициониране. Ъгълът на пръчките може да се регулира по няколко начина, включително чрез регулиран..

111.00 лв.
-14%
Бърз преглед

Стойка за въдици Mikado Starter Pod 3 Rod

(0)

Стабилна и лека стойка за 3 въдици Mikado Starter Pod 3 Rod.Изработена от алуминий и ABS пластмаса.Снабдена с регулируема рамка, телескопични крака и бъзбарове за 3 въдици.Характеристики: - Дължина: От 67 до 118 см - Дължина на крака: от 30 см до 40 см- Височина на бъзбаровете: 22 см - Ширина на бъзбаровете: 50 см - Транспортен ..

72.00 лв. 84.00 лв.
Няма в наличност
Бърз преглед

Стойка за въдици NGT Quickfish Pod

(0)

Дължината на самата стойка може да бъде фиксирана по избор. Моделът се сглобява бързо и лесно. Краката са на резби и се разтягат индивидуално спрямо условията на терена. Стойката е с бъзбарове, предназначени за три въдици. Металните резби на бъзбаровете са универсални и позволяват завиването на различни видове сигнализатори, държачи и глави. Стойка..

109.00 лв.
Бърз преглед

Стойка за въдици NGT Quickfish Pod MK2

(0)

NGT Quickfish MK2 pod е компакта и лека алуминиева стойка за 3 въдици. Разполага с двойна конструкция за по-добра стабилност. Характеристики: - Двойна алуминиева рамка- Компактен дизайн- Дължина: от 60 см до 120 см- Разтегателни крака: от 27см до 38см- Дължина на бъзбаровете: 35 см - Регулиране височината на бъзбаровете- Транспортен ..

88.00 лв.
Бърз преглед

Стойка за кеп Wychwood Net Station

(0)

Стойката за кеп Wychwood Net Station е проектирана за сигурно и стабилно задържане на вашия шаранжийски над водата, което ви позволява лесно и безопасно да хванете вашата риба в кепа. Стойката може лесно да бъде фиксирана по начина, който желаете и да я поставите навътре във водата.Разполага с регулируема лента в предната част на стойката..

48.00 лв.
Бърз преглед

Стойка за чадър Mikado

(0)

Стабилна стоманена стойка осигуряваща цялата необходима стабилност за фиксиране на чадър.Конструкцията от три заострени колчета позволява лесното и надеждно забиване в земята.Разполага с винт за фиксиране на чадър.Дължина 30 см. ..

20.00 лв.
Бърз преглед

Стойка за чадър Mikado AIX

(0)

Метална стойка за монтиране на чадър.Разполага с две дълги колчета и стъпало за лесно забиване в земята.Дължина 30 см. ..

10.00 лв.
Показване 1 to 14 of 14 (1 Страници)