Изглед на решетката:
Бърз преглед

Стойка Fox EOS 3 Rod Pod

(0)

Характеристики: - Малък надежден rod pod- Доставя се с чифт тройни бъзбарове- Регулируема дължина от 69см до 106см- Регулируема височина 26см до 41см- Изключително съотношение цена-качество- Транспортен калъф ..

127.00 лв.
-15%
Бърз преглед

Стойка Fox Horizon Duo Pod 3 Rod

(0)

Шаранжийска стойката HorizonDual 3 rod предназначена за 3 въдици е новата и подобрена версия на класическата стойка Fox Horizon Pod.Характеристики: - Дизайн със двойна рамка за по-добра стаблилност- Четири ъгъла за позициониране на краката- 2 карабинера за закачане на тежести- Дължина на стойката: от 92 до 150 см- дължини на предни крака: 35см..

324.00 лв. 382.00 лв.
Бърз преглед

Стойка NGT Dual Line Pod Plus

(0)

Новата подобрена верися на стойката NGT DUAL LINE POD е в комплект с 3 чифта крака.За разлика от предходния модел Dual Line Pod Plus разполага с допълнителен трети комплект големи крака с максимална височина от 92 см. Изработена от алуминиев материал с надеждни пластмасови елементи. Стойката е прахово боядисана с черен цвят.Крак..

159.00 лв.
Бърз преглед

Стойка за 3 въдици NGT Slider Pod

(0)

NGT Slider Pod е функционална стойка за 3 въдици с широко приложение.Телескопичните крака могат да бъдат позиционирани под 3 различни ъгъла в средата или в двата края на стойката.Бъз баровете разполагат с компенсиращи гайки за по-надежден захват на сигнализаторите. Характеристики: - Бъз барове за 3бр въдици с ширина 44см- Дължина на стойк..

116.00 лв.
-10%
Бърз преглед

Стойка за въдици NGT Quickfish Pod

(0)

Дължината на самата стойка може да бъде фиксирана по избор. Моделът се сглобява бързо и лесно. Краката са на резби и се разтягат индивидуално спрямо условията на терена. Стойката е с бъзбарове, предназначени за три въдици. Металните резби на бъзбаровете са универсални и позволяват завиването на различни видове сигнализатори, държачи и глави. Стойка..

98.00 лв. 109.00 лв.
Няма в наличност
Бърз преглед

Стойка за въдици Zfish Striker Rod Pod

(0)

Стойка за 3 въдици Zfish Striker се предлага с нова модерна и многофункционална визия. Тази стойка е висококачествена, стабилна и предлага широка гама от възможности за настройка.Тялото и телескопичните крака на стойката са изработени от кръгли профили, изработени от лека и здрава алуминиева сплав с черно покритие. Можете свободно да регу..

155.00 лв.
Бърз преглед

Стойка за кеп Wychwood Net Station

(0)

Стойката за кеп Wychwood Net Station е проектирана за сигурно и стабилно задържане на вашия шаранжийски над водата, което ви позволява лесно и безопасно да хванете вашата риба в кепа. Стойката може лесно да бъде фиксирана по начина, който желаете и да я поставите навътре във водата.Разполага с регулируема лента в предната част на стойката..

39.00 лв.
Бърз преглед

Стока за 3 въдици Mikado Fourliner

(0)

Стойката Mikado FOURLINER е с възможност за поставяне на 3 въдици.Стойката разполага с различни възможности за позициониране и фиксиране, стабилни сглобки и основа, което я прави надеждна и функционална.Ъгълът на пръчките може да се регулира по няколко начина:Чрез регулиране на бъзбаровете, добавяне на удължители за предните крака, дължината на кра..

135.00 лв.
Показване 1 to 8 of 8 (1 Страници)