Изглед на решетката:
Бърз преглед

Стойка Fox EOS 3 Rod Pod

(0)

Характеристики: - Малък надежден rod pod- Доставя се с чифт тройни бъзбарове- Регулируема дължина от 69см до 106см- Регулируема височина 26см до 41см- Изключително съотношение цена-качество- Транспортен калъф ..

152.00 лв.
-15%
Бърз преглед

Стойка Fox Horizon Duo Pod 3 Rod

(0)

Шаранжийска стойката HorizonDual 3 rod предназначена за 3 въдици е новата и подобрена версия на класическата стойка Fox Horizon Pod.Характеристики: - Дизайн със двойна рамка за по-добра стаблилност- Четири ъгъла за позициониране на краката- 2 карабинера за закачане на тежести- Дължина на стойката: от 92 до 150 см- дължини на предни крака: 35см..

348.00 лв. 410.00 лв.
-13%
Бърз преглед

Стойка NGT Dual Line Pod Plus

(0)

Новата подобрена верися на стойката NGT DUAL LINE POD е в комплект с 3 чифта крака.За разлика от предходния модел Dual Line Pod Plus разполага с допълнителен трети комплект големи крака с максимална височина от 92 см. Изработена от алуминиев материал с надеждни пластмасови елементи. Стойката е прахово боядисана с черен цвят.Крак..

139.00 лв. 159.00 лв.
Бърз преглед

Стойка за 3 въдици Mikado Threeliner

(0)

Стойката Mikado Threeliner е с възможност за поставяне на 3 въдици.Стойката разполага с различни възможности за позициониране и фиксиране, стабилни сглобки и основа, което я прави надеждна и функционална.Ъгълът на пръчките може да се регулира по няколко начина:Чрез регулиране на бъзбаровете, добавяне на удължители за предните крака, дължината ..

135.00 лв.
Бърз преглед

Стойка за 3 въдици NGT Nomad MK2 Pod

(0)

NGT Nomad MK2 Pod е компактна и лека стойка за 3 въдици, която се предлага с чифт малки и средни крака, което позволява въдиците да са позиционирани близо до земята. Краката на стойката са със заострени върхове, което позволява забиването й в земята с цел по-добра стабилност.Дължината и височината могат да бъдат регулирани.Характеристики: - Ко..

78.00 лв.
-15%
Бърз преглед

Стойка за 3 въдици NGT Slider Pod

(0)

NGT Slider Pod е функционална стойка за 3 въдици с широко приложение.Телескопичните крака могат да бъдат позиционирани под 3 различни ъгъла в средата или в двата края на стойката.Бъз баровете разполагат с компенсиращи гайки за по-надежден захват на сигнализаторите. Характеристики: - Бъз барове за 3бр въдици с ширина 44см- Дължина на стойк..

99.00 лв. 116.00 лв.
Бърз преглед

Стойка за въдици Mikado Arc 3 Rod Pod

(0)

Стойка за 3 въдици Mikado Arc 3 Rod Pod е снабдена с 4 регулируеми крака свързани с дебела алуминиева двойна рамка. Невероятно твърда конструкция, която позволява перфектно поставяне на въдиците при различни повърхности, дори и при голям ъгъл на позициониране. Ъгълът на пръчките може да се регулира по няколко начина, включително чрез регулиран..

139.00 лв.
-10%
Бърз преглед

Стойка за въдици Mikado Starter Pod 3 Rod

(0)

Стабилна и лека стойка за 3 въдици Mikado Starter Pod 3 Rod.Изработена от алуминий и ABS пластмаса.Снабдена с регулируема рамка, телескопични крака и бъзбарове за 3 въдици.Характеристики: - Дължина: От 67 до 118 см - Дължина на крака: от 30 см до 40 см- Височина на бъзбаровете: 22 см - Ширина на бъзбаровете: 50 см - Транспортен ..

76.00 лв. 84.00 лв.
Бърз преглед

Стойка за въдици NGT Quickfish Pod

(0)

Дължината на самата стойка може да бъде фиксирана по избор. Моделът се сглобява бързо и лесно. Краката са на резби и се разтягат индивидуално спрямо условията на терена. Стойката е с бъзбарове, предназначени за три въдици. Металните резби на бъзбаровете са универсални и позволяват завиването на различни видове сигнализатори, държачи и глави. Стойка..

109.00 лв.
Бърз преглед

Стойка за въдици NGT Quickfish Pod MK2

(0)

NGT Quickfish MK2 pod е компакта и лека алуминиева стойка за 3 въдици. Разполага с двойна конструкция за по-добра стабилност. Характеристики: - Двойна алуминиева рамка- Компактен дизайн- Дължина: от 60 см до 120 см- Разтегателни крака: от 27см до 38см- Дължина на бъзбаровете: 35 см - Регулиране височината на бъзбаровете- Транспортен ..

93.00 лв.
Няма в наличност
Бърз преглед

Стойка за въдици Zfish Striker Rod Pod

(0)

Стойка за 3 въдици Zfish Striker се предлага с нова модерна и многофункционална визия. Тази стойка е висококачествена, стабилна и предлага широка гама от възможности за настройка.Тялото и телескопичните крака на стойката са изработени от кръгли профили, изработени от лека и здрава алуминиева сплав с черно покритие. Можете свободно да регу..

155.00 лв.
Бърз преглед

Стойка за кеп Wychwood Net Station

(0)

Стойката за кеп Wychwood Net Station е проектирана за сигурно и стабилно задържане на вашия шаранжийски над водата, което ви позволява лесно и безопасно да хванете вашата риба в кепа. Стойката може лесно да бъде фиксирана по начина, който желаете и да я поставите навътре във водата.Разполага с регулируема лента в предната част на стойката..

48.00 лв.
Бърз преглед

Стойка за чадър Mikado

(0)

Стабилна стоманена стойка осигуряваща цялата необходима стабилност за фиксиране на чадър.Конструкцията от три заострени колчета позволява лесното и надеждно забиване в земята.Разполага с винт за фиксиране на чадър.Дължина 30 см. ..

20.00 лв.
Бърз преглед

Стойка за чадър Mikado AIX

(0)

Метална стойка за монтиране на чадър.Разполага с две дълги колчета и стъпало за лесно забиване в земята.Дължина 30 см. ..

10.00 лв.
Показване 1 to 14 of 14 (1 Страници)