Изглед на решетката:
Няма в наличност
Бърз преглед

Карп вана за шарани Mikado Mat Fine Liner

(0)

Професионална вана за шарани Mikado Mat Fine Liner снабдена с високи, меки и дебели странични стени, дренаж и подвижен матрак, улесняващ транспорта. Ваната осигурява безопасност на уловената риба при нейното хващане,снимане и пускане във водата. Размери: 104 х 50 х 22 см ..

99.00 лв.
Бърз преглед

Карп дюшек Forge Cradle Unhooking Mat

(0)

Едно от най-безопасните решения за съхранение на уловените риби по време на фотосесия и тяхното освобождаване.Изключително лесен и компактен дизайн за прибиране, съхранение и транспортиране с включен транспортен сак.Шаранджийския дюшек Forge Unhooking Mat е произведен от 600D полиестер и PVC покритие с дебело подплатен свалящ се матрак и страничн..

139.00 лв.
-15%
Бърз преглед

Карп дюшек Forge Cradle Unhooking Mat XL

(0)

Едно от най-безопасните решения за съхранение на уловените риби по време на фотосесия и тяхното освобождаване.Изключително лесен и компактен дизайн за прибиране, съхранение и транспортиране с включен транспортен сак.Шаранджийския дюшек Forge Unhooking Mat е произведен от 600D полиестер и PVC покритие с дебело подплатен свалящ се матрак и странични ..

141.00 лв. 165.00 лв.
-20%
Бърз преглед

Карп дюшек Fox Easy Mat XL

(0)

Fox Easy Mat XL е компактен и бързо сгаваем карп дюшек осигуряващ отлична грижа и безопастност за уловената риба. Комфортен матрак с добавен вентил за надуване, който позволява да се премахне въздуха за лесно сгъване или да се добави, ако е необходимо. Fox Easy Mat XL се съчетава чудесно с карп сак Carpmaster STR, но може да се използва успешно и ..

172.00 лв. 215.00 лв.
-20%
Бърз преглед

Карп дюшек FOX Specialist Compact Unhooking Mat

(0)

FOX Specialist Compact Unhooking Mat е лек и практичен карп дюшек.Навива се до много компактни размери за лесно транспортиране. Характеристики: - Подплатен материал, щадящ рибите- В разгънато състояние е с размери 95 см х 44 см.- Разполага с 54 см x 24 см водоустойчива подложка за колене- Две еластични презрамки за фиксиране на постелката..

37.00 лв. 46.00 лв.
-19%
Бърз преглед

Карп дюшек Mikado Mat Carp

(0)

Мек практичен три секционен карп дюшек подходящ за откачане и пускане на уловената риба.Проектиран за предпазване на рибите от твърди повърхности и  нараняване по време на откачане от куката. Размери: 102 см х 60 см ..

29.00 лв. 36.00 лв.
-20%
Бърз преглед

Надуваем дюшек Fox Carpmaster Air Mat

(0)

Характеристики: - Надуваема конструкция за отлична защита на рибата- Две сменяеми въздушни камери за тежък режим - Надуваема конструкция за отлична зашита на рибата- За разлика от други надуваеми карп дющеци, тук въздушните клапани са разположени в края на дюшека, което позволява на целия въздух лесно да се изтласка, докато дюшека се навива- Може ..

289.00 лв. 362.00 лв.
-20%
Бърз преглед

Плуващ карп сак FOX Carpmaster STR Standard

(0)

Характеристики: - Предназначен за безопасно съхранение на вашия улов преди претегляне и снимки- HD пяна по цялата дължина на рамената за добра плаваемост- Пяната с намален диаметър гарантира, по-компактно навиване на рамената- Най-горният мрежест панел ви позволява да преглеждате рибите по всяко време- Двоен цип по цялата дължи..

103.00 лв. 129.00 лв.
Бърз преглед

Плуващ карп сак FOX Carpmaster STR XL

(0)

Характеристики: - Предназначен за безопасно съхранение на вашия улов преди претегляне и снимки- HD пяна по цялата дължина на рамената за добра плаваемост- Пяната с намален диаметър гарантира, по-компактно навиване на рамената- Най-горният мрежест панел ви позволява да преглеждате рибите по всяко време- Двоен цип по цялата дължи..

152.00 лв.
Бърз преглед

Плуващ Карп Сак NGT XPR Floatation Sling

(0)

Плуващ карп сак и теглилка от новата серия на NGT XRR разполага с конструкция от два цели поплавъка по цялата дължина на раменете за да гарантира, че сака ще плава въхру водата, дори при тежки условия. Направен от мрежест панел, предпазващ максимално рибата от нараняване и осигуряващ отлична циркулация на водата.Снабден с двоен цип и допълнителна с..

69.00 лв.
Бърз преглед

Теглилка за риби NGT Specimen Sling Mesh with Fixed Bar

(0)

Луксозна система за претегляне на риба с ципове от двете страни. Това ви позволява лесно и безопасно да поставите чантата върху шаранджийски дюшек или люлка , след това да поставите рибата върху нея и да закопчаете ципа за да претеглите и освободите улова си с лекота. Разполага с пръти от фибростъкло минаващи през горния шев за допълнителна зд..

43.00 лв.
-11%
Бърз преглед

Трипод за теглене FOX Weighing Tripod

(0)

Трипод за теглене на риби FOX Weighing е подходящ за риболовци, които сами си претеглят рибата, или се нуждаят от претегляне на много голям шаран, което изисква допълнителната опора и стабилност.Характеристики: - Крака от две части с вътрешен ластик и плътно прилепящи втулки- Широк ъгъл между краката спомагащ за стабилността- Изработен от вис..

96.00 лв. 108.00 лв.
Бърз преглед

Чанта за претегляне на риба Forge Weigh Sling Classic

(0)

Класически дизайн "полумесец", изключително компактена и лека чанта за претегляне на риба. Разполага с мек мрежест дренажен отвор в дъното за бързо оттичане на водата,фиксирани метални халки за претегляне. Доставя се с водоустойчива чанта за носене.Характеристики: - Класически дизайн "полумесец"- Изработена от 600D полиестерна матери..

34.00 лв.
-20%
Бърз преглед

Шаранджийска вана NGT Pop-Up Cradle

(0)

Вана NGT Pop-Up Cradle е създадена за модерния шаранджия, който търси лека, компактна и бързо сгаваема шаранджийска вана с малксимална защита за рибата. Характеристики: - Бъро сгаваем Pop-up механизъм- Лека конструкция с тегло само 1.65 кг - Отделдяща се добре подплатена постелка- Дренажни точки - Две фиксиращи точки- Две колчет..

78.00 лв. 98.00 лв.
-12%
Бърз преглед

Шаранджийска люлка Forge Framed Cradle Compact

(0)

Люлка с рамка е сред някои от най-популярните принадлежности, използвани в съвременния риболов на шарани, и е лесно да се разбере защо, те са безопасни за рибите! А в най-новите версии те са практични и лесни за транспортиране. Тази сравнително компактна, лесна за носене и настройка версия на люлка е първата стъпка на Forge Tackle към тоз..

139.00 лв. 158.00 лв.
Показване 1 to 15 of 23 (2 Страници)