Изглед на решетката:
Бърз преглед

Карп вана за шарани Mikado Mat Fine Liner

(0)

Професионална вана за шарани Mikado Mat Fine Liner снабдена с високи, меки и дебели странични стени, дренаж и подвижен матрак, улесняващ транспорта. Ваната осигурява безопасност на уловената риба при нейното хващане,снимане и пускане във водата. Размери: 104 х 50 х 22 см ..

99.00 лв.
Бърз преглед

Карп дюшек Forge Cradle Unhooking Mat

(0)

Едно от най-безопасните решения за съхранение на уловените риби по време на фотосесия и тяхното освобождаване.Изключително лесен и компактен дизайн за прибиране, съхранение и транспортиране с включен транспортен сак.Шаранджийския дюшек Forge Unhooking Mat е произведен от 600D полиестер и PVC покритие с дебело подплатен свалящ се матрак и страничн..

139.00 лв.
-15%
Бърз преглед

Карп дюшек Forge Cradle Unhooking Mat XL

(0)

Едно от най-безопасните решения за съхранение на уловените риби по време на фотосесия и тяхното освобождаване.Изключително лесен и компактен дизайн за прибиране, съхранение и транспортиране с включен транспортен сак.Шаранджийския дюшек Forge Unhooking Mat е произведен от 600D полиестер и PVC покритие с дебело подплатен свалящ се матрак и странични ..

141.00 лв. 165.00 лв.
Бърз преглед

Карп дюшек FOX Camo Mat with Sides

(0)

Характеристики: - Лек и комплактен дюшек за съхранение на риби с нископрофилни страни- Страните се сгъват и се закрепват чрез велкро ленти- Карп дюшека може да се навие на руло за компактно съхранение- Еластични ластици за фиксиране на дюшека в сгънато състояние- Перфектен за мобилен риболов- Двуслоен матрак за защита на рибите на твърда земя..

137.00 лв.
-25%
Бърз преглед

Карп дюшек Fox Easy Mat XL

(0)

Fox Easy Mat XL е компактен и бързо сгаваем карп дюшек осигуряващ отлична грижа и безопастност за уловената риба. Комфортен матрак с добавен вентил за надуване, който позволява да се премахне въздуха за лесно сгъване или да се добави, ако е необходимо. Fox Easy Mat XL се съчетава чудесно с карп сак Carpmaster STR, но може да се използва успешно и ..

161.00 лв. 215.00 лв.
Бърз преглед

Карп дюшек FOX Specialist Compact Unhooking Mat

(0)

FOX Specialist Compact Unhooking Mat е лек и практичен карп дюшек.Навива се до много компактни размери за лесно транспортиране. Характеристики: - Подплатен материал, щадящ рибите- В разгънато състояние е с размери 95 см х 44 см.- Разполага с 54 см x 24 см водоустойчива подложка за колене- Две еластични презрамки за фиксиране на постелката..

46.00 лв.
Бърз преглед

Карп дюшек Mikado Mat Carp

(0)

Мек практичен три секционен карп дюшек подходящ за откачане и пускане на уловената риба.Проектиран за предпазване на рибите от твърди повърхности и  нараняване по време на откачане от куката. Размери: 102 см х 60 см ..

36.00 лв.
Няма в наличност
Бърз преглед

Надуваем дюшек Fox Carpmaster Air Mat

(0)

Характеристики: - Надуваема конструкция за отлична защита на рибата- Две сменяеми въздушни камери за тежък режим - Надуваема конструкция за отлична зашита на рибата- За разлика от други надуваеми карп дющеци, тук въздушните клапани са разположени в края на дюшека, което позволява на целия въздух лесно да се изтласка, докато дюшека се навива- Може ..

362.00 лв.
Бърз преглед

Плуващ карп сак FOX Carpmaster STR Standard

(0)

Характеристики: - Предназначен за безопасно съхранение на вашия улов преди претегляне и снимки- HD пяна по цялата дължина на рамената за добра плаваемост- Пяната с намален диаметър гарантира, по-компактно навиване на рамената- Най-горният мрежест панел ви позволява да преглеждате рибите по всяко време- Двоен цип по цялата дължи..

140.00 лв.
Бърз преглед

Плуващ карп сак FOX Carpmaster STR XL

(0)

Характеристики: - Предназначен за безопасно съхранение на вашия улов преди претегляне и снимки- HD пяна по цялата дължина на рамената за добра плаваемост- Пяната с намален диаметър гарантира, по-компактно навиване на рамената- Най-горният мрежест панел ви позволява да преглеждате рибите по всяко време- Двоен цип по цялата дължи..

164.00 лв.
Бърз преглед

Плуващ карп сак Mikado Enclave Carp Sling

(0)

Плуващ карп сак Mikado Enclave Carp Sling за претегляне и съхранение на риба.Разполага с конструкция от два цели поплавъка по цялата дължина на раменете, здрав цип, плувка и мека мрежа. Характеристики:- Двоен цип и скоба за заключване за по-голяма сигурност- Въже с плувка и адаптор за колче- 4 дръжки за носене- 2 дръжки за претегляне на улов..

66.00 лв.
Бърз преглед

Плуващ Карп Сак NGT XPR Floatation Sling

(0)

Плуващ карп сак и теглилка от новата серия на NGT XRR разполага с конструкция от два цели поплавъка по цялата дължина на раменете за да гарантира, че сака ще плава въхру водата, дори при тежки условия. Направен от мрежест панел, предпазващ максимално рибата от нараняване и осигуряващ отлична циркулация на водата.Снабден с двоен цип и допълнителна с..

69.00 лв.
Няма в наличност
Бърз преглед

Плуваща теглилка NGT Deluxe Floating Sling

(0)

NGT Deluxe Floating Sling е плуваща теглилка, която разполага дръжки за носене и теглене на улова. Снабдена с поплавъци за лесно, бързо и удобно пускане на улова. Характеристики:- Дръжки за носене- Две здрави презрамки за претегляне на рибата- Финна мрежа за бързо оттичане на водата- Ципове от двете страни без горната част- Поплавъци в двата к..

58.00 лв.
Бърз преглед

Теглилка за риби NGT Specimen Sling Mesh with Fixed Bar

(0)

Луксозна система за претегляне на риба с ципове от двете страни. Това ви позволява лесно и безопасно да поставите чантата върху шаранджийски дюшек или люлка , след това да поставите рибата върху нея и да закопчаете ципа за да претеглите и освободите улова си с лекота. Разполага с пръти от фибростъкло минаващи през горния шев за допълнителна зд..

43.00 лв.
Бърз преглед

Трипод за теглене FOX Weighing Tripod

(0)

Трипод за теглене на риби FOX Weighing е подходящ за риболовци, които сами си претеглят рибата, или се нуждаят от претегляне на много голям шаран, което изисква допълнителната опора и стабилност.Характеристики: - Крака от две части с вътрешен ластик и плътно прилепящи втулки- Широк ъгъл между краката спомагащ за стабилността- Изработен от вис..

108.00 лв.
Показване 1 to 15 of 25 (2 Страници)