Изглед на решетката:
Бърз преглед

Kутия за поводи и аксесоари NGT XPR PLUS Box

(0)

NGT XPR PLUS Box е компактна кутия за съхранение на шаранжийски поводи и аксесоари за тяхното изграждане. Магнитното захващане осигурява бърз и лесен достъп до аксесоарите.Включва 22 см мярка на горния капак за измерване на дължината на поводите.8 малки отделения за дребни аксесоари и един по-голям централен за съхранение други принадлежности.Комле..

28.00 лв.
Бърз преглед

Класьор за поводи NGT Plastic Rig 999

(0)

Пластмасов твърд класьор за готови монтажи с включени 20 игли за фиксиране на монтажите. Разполага със защитен капак с двойно закопчаване на който е гравирана 30 см мярка.Размер: 34,5 х 9 х 2,5 см..

12.00 лв.
Бърз преглед

Класьор за поводи и монтажи NGT Stiff Rig 940 Camo

(0)

Класьор NGT Stiff Rig 940 Camo разполага с 20 щифта, твърди външни стени в камуфлажен цвят и надеждни ципове.Идеален за съхранение на готови монтажи с дължина до 25 см.Характеристики: - Изработена от 600D полиестер с PVC подложка- Побира до 20 повода- Размери: 29 см х 14 см х 4 см ..

20.00 лв.
Бърз преглед

Кутия за аксесоари NGT Dynamic Tackle Box

(0)

Кутия за съхранение на аксесоари NGT Dynamic е система за съхранение шаранджийски монтажи, аксесоари и дребни принадлежности, което я прави идеална за съхранение на всичко необходимо на едно място.Разполага с вътрешен прозрачен разделител с магнитно захващане. Едната страна е предвидена за съхранение на монтажи тип класьор и ЕВА ролки за зиг-..

44.00 лв.
Бърз преглед

Кутия за аксесоари NGT XPR Bit Box - 14 Section

(0)

Малка и компактна кутия за дребни аксесоари NGT XPR Bit Box с 14 отделения и магнитно закопчаване. Размери: 12 х 10 х 3.5 см (затворена) ..

8.00 лв.
Бърз преглед

Кутия за риболовни аксесоари Forge Box Compact

(0)

Подсилена и устойчива на удари пластмасова кутия за риболовни аксесоари Forge Box Compact.Матово зелен цвят с полупрозрачен капак, подвижните вътрешни разделители Ви позволяват да променяте размера на отделенията.Характеристики: - Усилена и устойчива на удари пластмасова конструкция- Матов зелен цвят с полупрозрачен капак- Вътрешни разделител..

23.00 лв.
Бърз преглед

Кутия за риболовни аксесоари Forge Box Medium

(0)

Подсилена и устойчива на удари пластмасова кутия за риболовни аксесоари Forge Box Compact.Матово зелен цвят с полупрозрачен капак.Характеристики: - Усилена и устойчива на удари пластмасова конструкция- Матов зелен цвят с полупрозрачен капак- Гравирана 30 см мярка върху кутията- 1 брой платформа за готови монтажи- 1 брой кутия с 2 отделения- 1 ..

26.00 лв.
Бърз преглед

Кутия за риболовни аксесоари NGT XPR Terminal Tackle Box

(0)

Удобна и компактна кутия за риболовни аксесоари NGT XPR Terminal Tackle Box, идеална за съхранение на различни предмети и аксесоари за риболов. Магнитно закопчаване за лесен и сигурен достъп до принадлежностите, включва 20 см мярка отпред и 27 различни по големина отделения.Размери:  24 х 13 х 4 см..

27.00 лв.
-21%
Бърз преглед

Кутия за шаранджийски аксесоари FOX Royale System Fox Box - Medium

(0)

Кутия за шаранджийски аксесоари FOX Royale System Fox Box е проектирана за онези риболовци, които искат висококачествено решение за съхранение на своите аксесоари за оборудване на отлично съотношение цена/качество.Подвижните разделители Ви позволяват да променяте размера на отделенията.Характеристики: - 1 брой кутия с 4 отделения- 1 брой кутия..

62.00 лв. 78.00 лв.
-18%
Бърз преглед

Кутия за шаранджийски аксесоари Mikado Box Carp

(0)

Голяма кутия за шаранджийски принадлежности и аксесоари снабдена с допълнителни 6 броя малки кутии за най-малките аксесоари и вътрешни разделители на основното отделение. Прозрачният капак осигурява лесен поглед върху съдържанието на кутията.Характеристики: - Прозрачен капак- Голямо основно отделение раделено на 3 части- Допълнителни междинни ..

31.00 лв. 38.00 лв.
-20%
Бърз преглед

Кутия за шаранджийски аксесоари Wychwood Large Tackle Box Complete

(0)

Wychwood Large Tackle Box Complete е надеждна и функционална кутия за съхранение на шаранджийски принадлежности и аксесоари, направена от висококачествена пластмаса с полупрозрачен горен капак.Характеристики: - Включва 4 средни кутии и 2 големи кутии- Разделители за главното отделение - Възможност за регулиране на отделенията в 4-те средни кутии-&n..

43.00 лв. 54.00 лв.
-17%
Бърз преглед

Кутия за шаранджийски монтажи и аксесоари Wychwood Rig Box

(0)

Wychwood Rig Box е система за съхранение на шаранжийски принадлежности.Кутията е разделена на 2 секции с три вътрешни кутии за аксесоари и отделение за поводи.Характеристики: - Направена от твърда и здрава пластмаса- Комплект с 1 голяма и 2 средни вътрешни кутии- Практичен захват за изваждане&n..

48.00 лв. 58.00 лв.
Бърз преглед

Чанта за монтажи NGT Complete Carp Rig System

(0)

Мултифункционална чанта за шаранджийски монтажи NGT Complete Carp Rig System включва: 4 отделни отделения, 4 мини кутии за аксесоари, 2 бр. подвижни твърди  класьори за поводи, 2 малки допълнителни джоба, еластичен държач за съхранение на игли за стръв и супер мека Eva дръжка за лесно транспортиране.Изработена от 600 D полиестер с PVC подложк..

45.00 лв.
Бърз преглед

Чанта за олова и аксесоари NGT Rigid Deluxe Lead Bag

(0)

Чанта NGT Rigid Deluxe Lead Bag е универсална чанта за съхранение на оловни тежести и дребни риболовни аксесоари. Разполага с малък джоб на капака с цип и подвижни велкро разделители в основното отделение. Размери: 22 см x 14 см x 8 см..

23.00 лв.
Бърз преглед

Чанта за олово NGT Lead Bag

(0)

Чанта за олово NGT Lead Bag е здрава и малка чанта с 2 вътрешни разделителя и 3 отделения, подходяща за олова и дребни аксесоариПодвижните разделители са с велкро лепенки и могат да бъдат премахнати според нуждите.Размери: 18 см x 12.5 см x 8 см..

15.00 лв.
Показване 1 to 15 of 18 (2 Страници)