Изглед на решетката:
Бърз преглед

Kутия за поводи и аксесоари NGT XPR PLUS Box

(0)

NGT XPR PLUS Box е компактна кутия за съхранение на шаранжийски поводи и аксесоари за тяхното изграждане. Магнитното захващане осигурява бърз и лесен достъп до аксесоарите.Включва 22 см мярка на горния капак за измерване на дължината на поводите.8 малки отделения за дребни аксесоари и един по-голям централен за съхранение други принадлежности.Комле..

28.00 лв.
Бърз преглед

Класьор за поводи NGT Plastic Rig 999

(0)

Пластмасов твърд класьор за готови монтажи с включени 20 игли за фиксиране на монтажите. Разполага със защитен капак с двойно закопчаване на който е гравирана 30 см мярка.Размер: 34,5 х 9 х 2,5 см..

12.00 лв.
Бърз преглед

Класьор за поводи и монтажи NGT Stiff Rig 940

(0)

Класьор NGT Stiff Rig 940 разполага с 20 щифта, твърди външни стени в камуфлажен цвят и надеждни ципове.Идеален за съхранение на готови монтажи с дължина до 25 см.Характеристики: - Изработена от 600D полиестер с PVC подложка- Побира до 20 повода- Размери: 29 см х 14 см х 4 см ..

20.00 лв.
Бърз преглед

Кутия за аксесоари NGT Dynamic Tackle Box

(0)

Кутия за съхранение на аксесоари NGT Dynamic е система за съхранение шаранджийски монтажи, аксесоари и дребни принадлежности, което я прави идеална за съхранение на всичко необходимо на едно място.Разполага с вътрешен прозрачен разделител с магнитно захващане. Едната страна е предвидена за съхранение на монтажи тип класьор и ЕВА ролки за зиг-..

44.00 лв.
Бърз преглед

Кутия за аксесоари NGT XPR Bit Box - 14 Section

(0)

Малка и компактна кутия за дребни аксесоари NGT XPR Bit Box с 14 отделения и магнитно закопчаване. Размери: 12 х 10 х 3.5 см (затворена) ..

8.00 лв.
Бърз преглед

Кутия за вързани куки и монтажи NGT Rig Box 950

(0)

NGT Rig Box е пластмасова кутия за вързани куки и монтажи.Разполага с 10 EVA ролки и игли за фиксиране на монтажите. Размери 155 x 105 x 70 мм...

13.00 лв.
Няма в наличност
Бърз преглед

Кутия за риболовни аксесоари Forge Box Compact

(0)

Подсилена и устойчива на удари пластмасова кутия за риболовни аксесоари Forge Box Compact.Матово зелен цвят с полупрозрачен капак, подвижните вътрешни разделители Ви позволяват да променяте размера на отделенията.Характеристики: - Усилена и устойчива на удари пластмасова конструкция- Матов зелен цвят с полупрозрачен капак- Вътрешни разделител..

23.00 лв.
Бърз преглед

Кутия за риболовни аксесоари NGT XPR Terminal Tackle Box

(0)

Удобна и компактна кутия за риболовни аксесоари NGT XPR Terminal Tackle Box, идеална за съхранение на различни предмети и аксесоари за риболов. Магнитно закопчаване за лесен и сигурен достъп до принадлежностите, включва 20 см мярка отпред и 27 различни по големина отделения.Размери:  24 х 13 х 4 см..

27.00 лв.
-21%
Бърз преглед

Кутия за шаранджийски аксесоари FOX Royale System Fox Box - Medium

(0)

Кутия за шаранджийски аксесоари FOX Royale System Fox Box е проектирана за онези риболовци, които искат висококачествено решение за съхранение на своите аксесоари за оборудване на отлично съотношение цена/качество.Подвижните разделители Ви позволяват да променяте размера на отделенията.Характеристики: - 1 брой кутия с 4 отделения- 1 брой кутия..

62.00 лв. 78.00 лв.
Бърз преглед

Кутия за шаранджийски аксесоари Mikado Box Carp

(0)

Голяма кутия за шаранджийски принадлежности и аксесоари снабдена с допълнителни 6 броя малки кутии за най-малките аксесоари и вътрешни разделители на основното отделение. Прозрачният капак осигурява лесен поглед върху съдържанието на кутията.Характеристики: - Прозрачен капак- Голямо основно отделение раделено на 3 части- Допълнителни междинни ..

38.00 лв.
-20%
Бърз преглед

Кутия за шаранджийски аксесоари Wychwood Large Tackle Box Complete

(0)

Wychwood Large Tackle Box Complete е надеждна и функционална кутия за съхранение на шаранджийски принадлежности и аксесоари, направена от висококачествена пластмаса с полупрозрачен горен капак.Характеристики: - Включва 4 средни кутии и 2 големи кутии- Разделители за главното отделение - Възможност за регулиране на отделенията в 4-те средни кутии-&n..

43.00 лв. 54.00 лв.
Бърз преглед

Кутия за шаранджийски монтажи Mikado Dоuble Rig Box

(0)

Кутията за шаранджийски монтажи Mikado DOUBLE RIG BOX е снабдена с две покрити с пяна страни, които позволяват съхранение на два пъти повече монтажи в сравнение с класическия класьор. Включени игли в отделно отделение за фиксиране на монтажите. Разполага със защитен капак с двойно закопчаване на който е гравирана 30 см мярка.Размери: 34 x..

19.00 лв.
-17%
Бърз преглед

Кутия за шаранджийски монтажи и аксесоари Wychwood Rig Box

(0)

Wychwood Rig Box е система за съхранение на шаранжийски принадлежности.Кутията е разделена на 2 секции с три вътрешни кутии за аксесоари и отделение за поводи.Характеристики: - Направена от твърда и здрава пластмаса- Комплект с 1 голяма и 2 средни вътрешни кутии- Практичен захват за изваждане&n..

48.00 лв. 58.00 лв.
Бърз преглед

Чанта за аксесоари NGT PVA Rig System

(0)

Чанта за аксесоари NGT PVA Rig System направена за съхранение на PVA продукти. Идеална за съхранение на всички PVA принадлежности на едно място.Разполага с отделни отделения за съхранение за PVA тръби, ленти и други аксесоари, също така разполага с отделен джоб за PVA торбички или игли. Размер: 27 x 20 x 9 см(PVA принадлежностите от снимките не са ..

39.00 лв.
Бърз преглед

Чанта за монтажи NGT Complete Carp Rig System

(0)

Мултифункционална чанта за шаранджийски монтажи NGT Complete Carp Rig System включва: 4 отделни отделения, 4 мини кутии за аксесоари, 2 бр. подвижни твърди  класьори за поводи, 2 малки допълнителни джоба, еластичен държач за съхранение на игли за стръв и супер мека Eva дръжка за лесно транспортиране.Изработена от 600 D полиестер с PVC подложк..

45.00 лв.
Показване 1 to 15 of 20 (2 Страници)