Изглед на решетката:
Бърз преглед

Глава за шаранджийски кеп NGT 42 Specimen Net

(0)

Глава за шаранджийски кеп NGT 42" Specimen Net изключително здрава глава за кеп с размери на рамената 107 x 107см и дълбочина на мрежата 90 см.Резбата е стандартна към всички дръжки. Разполага с пластмасов блок за раменете и транспортен калъф...

25.00 лв.
Бърз преглед

Глава за шаранджийски кеп NGT 50 Specimen Net

(0)

Глава за шаранджийски кеп NGT 42" Specimen Net изключително здрава глава за кеп с размери на рамената 127 x 107см и дълбочина на мрежата 90 см.Резбата е стандартна към всички дръжки. Разполага с метален блок за раменете и транспортен калъф...

29.00 лв.
Бърз преглед

Карбонова дръжка за кеп NGT Profiler Specimen 1,8м

(0)

Телескопична карбонова дръжка NGT Profiler Specimen от 2 секции и дължина 1.8 метра.Лека, компактна и бърза за разпъване.Направена от 3k карбон с противоплъзгаща ръкохватка и релефна капачка.Транспортен размер 102 см...

38.00 лв.
Бърз преглед

Плуваща глава за шаранджийски кеп NGT 42 Specimen Dual Net

(0)

42-инчова глава за кеп модел Dual Net Float снабдена с 2 броя буй за перфектен баланс на повърхността на водата, като края на главата остава леко потопен във водата.Идеална употреба при самостоятелен или нощтен риболов.Размер: 42 (Ширина 107см x Дълбочина 90см)..

36.00 лв.
Бърз преглед

Плуваща глава за шаранджийски кеп NGT 50 Specimen Dual Net Float System

(0)

50-инчова глава за кеп модел Dual Net Float снабдена с 2 броя буй за перфектен баланс на повърхността на водата, като края на главата остава леко потопен във водата.Идеална употреба при самостоятелен или нощтен риболов.Размер: 50 (Ширина 127см x Дълбочина 120см)..

40.00 лв.
Бърз преглед

Поплавък за кеп NGT Net Float

(0)

Поплавък за кеп NGT Net Float направен да задържи вашия кеп над водата.Снабден с еластична лента за стабилно и сигурно фиксиране към дръжката на кепа. Изключително полезен артикул при самостоятелно вадене на риба...

8.00 лв.
Бърз преглед

Стойка за кеп Fox Carpmaster Net Safe

(0)

Стойка за кеп Fox Carpmaster Net Safe позволява удобното позициониране на вашия риболовен кеп над водата. Рамената на кепа се позиционират в двата края на предната част на стойката за кеп, която се фиксира към земята с колче с универсална резба. Моделът предлага 12 различни позиции за позициониране.Характеристики: - Стабилна опора за позициони..

58.00 лв.
Бърз преглед

Стойка за кеп Wychwood Net Station

(0)

Стойката за кеп Wychwood Net Station е проектирана за сигурно и стабилно задържане на вашия шаранжийски над водата, което ви позволява лесно и безопасно да хванете вашата риба в кепа. Стойката може лесно да бъде фиксирана по начина, който желаете и да я поставите навътре във водата.Разполага с регулируема лента в предната част на стойката..

48.00 лв.
Бърз преглед

Телескопична дръжка за кеп NGT XPR Specimen 2м

(0)

Телескопична дръжка за кеп NGT XPR Specimen направена от две части и дължина 2 метра.Разполага с мека противоплъзгаща ръкохватка...

26.00 лв.
-14%
Бърз преглед

Шаранджийски карбонов кеп Forge Cr Landing Net Camo - 2.4м

(0)

Forge Cr Landing Net Camo е направен изцяло от високомодулната 24Т въглеродна конструкция с ултра здрава камуфлажна мрежа. Разполага с дръжка 2.4 метра от две части предоставяща възможност за риболов от лодка, където използването на по-къси и по-компактни дръжки е от съществено значение. За да се постигне по-голяма якост, рамената на..

95.00 лв. 111.00 лв.
-11%
Бърз преглед

Шаранджийски карбонов кеп NGT Deluxe Stalker

(0)

Комплектa глава за кеп + дръжка NGT Deluxe Stalker се състои от триъгълна 42-инчова глава за кеп направена от ултра леки въглеродни рамена и карбонова дръжка от 2 части с дължина от 1.8 м. Характеристики: - Карбонова конструкция на главата и дръжката- Удобен транспортен размер на дръжката от две части- Мрежа от финни дупки предо..

58.00 лв. 65.00 лв.
Бърз преглед

Шаранджийски кеп Angling Pursuits

(0)

Шаранджийски кеп Angling Pursuits с 42 инчова триъгълна глава и телескопична дръжка направена от композитен материал с дължина от 2 м.Размери на главата: Дължина: 100см / Дълбочина: 100 см..

46.00 лв.
Бърз преглед

Шаранджийски кеп Fox EOS 42 Compact Landing Net

(0)

Шаранджийски кеп Fox EOS 42 Compact разполага с 6-футова матово черна карбонова дръжка от две части с алуминиев разпръскващ блок и глава на кеп с размер от 42 инча, прави кепа идеално допълнение към останалата част от гамата на FOX EOS. Снабдена с плитка, 70 см мека черна мрежа.Характеристики: - Карбонова дръжка от 2 части с дъл..

152.00 лв.
Бърз преглед

Шаранджийски кеп Fox Horizon X3 42ins Landing Net

(0)

Характеристки:- Създаден да допълни гамата от продукти на FOX серия X3- Високомодулна карбонова конструкция- Увеличен диаметър и 6ft. дръжка за допълнителна здравина- Японска ръкохвадка- Черен алуминиев блок за раменете- Високомодулните рамена заедно със здравата дръжка с увеличен диаметър, предодвратяват прекаленото огъване на кепа при вадене на р..

189.00 лв.
Няма в наличност
Бърз преглед

Шаранджийски кеп Saber Carbon 42 Landing net and Staff

(0)

Шаранджийски кеп Saber Carbon 42 e с изцяло карбонова конструкция. Стилната  разглобяемата дръжка от 2 части предлага с гравирано лого в долната част предлага пълна гъвкавост при работа от лодки или от брега.Долната част на дръжката е с гумирано покритие осигуряваща сигурен захват по цялата ви предмишница. Умаления черен анодизиран захват..

105.00 лв.
Показване 1 to 15 of 15 (1 Страници)