Изглед на решетката:
Бърз преглед

Глава за шаранджийски кеп NGT 42 Specimen Net

(0)

Глава за шаранджийски кеп NGT 42" Specimen Net изключително здрава глава за кеп с размери на рамената 107 x 107см и дълбочина на мрежата 90 см.Резбата е стандартна към всички дръжки. Разполага с пластмасов блок за раменете и транспортен калъф...

25.00 лв.
Бърз преглед

Плуваща глава за шаранджийски кеп NGT 42 Specimen Dual Net

(0)

42-инчова глава за кеп модел Dual Net Float снабдена с 2 броя буй за перфектен баланс на повърхността на водата, като края на главата остава леко потопен във водата.Идеална употреба при самостоятелен или нощтен риболов.Размер: 42 (Ширина 107см x Дълбочина 90см)..

36.00 лв.
Бърз преглед

Плуваща глава за шаранджийски кеп NGT 50 Specimen Dual Net Float System

(0)

50-инчова глава за кеп модел Dual Net Float снабдена с 2 броя буй за перфектен баланс на повърхността на водата, като края на главата остава леко потопен във водата.Идеална употреба при самостоятелен или нощтен риболов.Размер: 50 (Ширина 127см x Дълбочина 120см)..

38.00 лв.
Бърз преглед

Стойка за кеп Wychwood Net Station

(0)

Стойката за кеп Wychwood Net Station е проектирана за сигурно и стабилно задържане на вашия шаранжийски над водата, което ви позволява лесно и безопасно да хванете вашата риба в кепа. Стойката може лесно да бъде фиксирана по начина, който желаете и да я поставите навътре във водата.Разполага с регулируема лента в предната част на стойката..

36.00 лв.
Бърз преглед

Шаранджийски карбонов кеп Forge Cr Landing Net Camo

(0)

Forge Cr Landing Net Camo е направен изцяло от високомодулната 24Т въглеродна конструкция с ултра здрава камуфлажна мрежа. Разполага с дръжка 2.4 метра от две части предоставяща възможност за риболов от лодка, където използването на по-къси и по-компактни дръжки е от съществено значение. За да се постигне по-голяма якост, рамената на..

108.00 лв.
Бърз преглед

Шаранджийски кеп Angling Pursuits

(0)

Шаранджийски кеп Angling Pursuits с 42 инчова триъгълна глава и телескопична дръжка направена от композитен материал с дължина от 2 м.Размери на главата: Дължина: 100см / Дълбочина: 100 см..

38.00 лв.
Бърз преглед

Шаранджийски кеп Fox EOS 42 Compact Landing Net

(0)

Шаранджийски кеп Fox EOS 42 Compact разполага с 6-футова матово черна карбонова дръжка от две части с алуминиев разпръскващ блок и глава на кеп с размер от 42 инча, прави кепа идеално допълнение към останалата част от гамата на FOX EOS. Снабдена с плитка, 70 см мека черна мрежа.Характеристики: - Карбонова дръжка от 2 части с дъл..

136.00 лв.
Бърз преглед

Шаранджийски кеп Fox Horizon X3 42ins Landing Net

(0)

Характеристки:- Създаден да допълни гамата от продукти на FOX серия X3- Високомодулна карбонова конструкция- Увеличен диаметър и 6ft. дръжка за допълнителна здравина- Японска ръкохвадка- Черен алуминиев блок за раменете- Високомодулните рамена заедно със здравата дръжка с увеличен диаметър, предодвратяват прекаленото огъване на кепа при вадене на р..

159.00 лв.
Бърз преглед

Шаранджийски кеп NGT Deluxe Stalker

(0)

Комплектa глава за кеп + дръжка NGT Deluxe Stalker се състои от триъгълна 42-инчова глава за кеп направена от ултра леки въглеродни рамена и карбонова дръжка от 2 части с дължина от 1.8 м. Характеристики: - Карбонова конструкция на главата и дръжката- Удобен транспортен размер на дръжката от две части- Мрежа от финни дупки предо..

65.00 лв.
Бърз преглед

Шаранджийски кеп Saber Carbon 42 Landing net and Staff

(0)

Шаранджийски кеп Saber Carbon 42 e с изцяло карбонова конструкция. Стилната  разглобяемата дръжка от 2 части предлага с гравирано лого в долната част предлага пълна гъвкавост при работа от лодки или от брега.Долната част на дръжката е с гумирано покритие осигуряваща сигурен захват по цялата ви предмишница. Умаления черен анодизиран захват..

105.00 лв.
Показване 1 to 10 of 10 (1 Страници)