Изглед на решетката:
Бърз преглед

Kутия за поводи и аксесоари NGT XPR PLUS Box

(0)

NGT XPR PLUS Box е компактна кутия за съхранение на шаранжийски поводи и аксесоари за тяхното изграждане. Магнитното захващане осигурява бърз и лесен достъп до аксесоарите.Включва 22 см мярка на горния капак за измерване на дължината на поводите.8 малки отделения за дребни аксесоари и един по-голям централен за съхранение други принадлежности.Комле..

25.00 лв.
Бърз преглед

Водоустойчива чанта Wychwood Small Stash Bags

(0)

Чантата Wychwood Stash Bags е проектирана като решение за съхранение на малки основни риболовни принадлежности, като по този начин ги запазвате напълно сухи.Използвайки здрави и висококачествени материали, Wychwood гарантира, че Stash Bag е произведен по първокласен стандарт.Характеристики: - Щипки Duraflex- 600D Външен плат- PU водоустойчива ..

20.00 лв.
-50%
Бърз преглед

Възглавница риба костур

(0)

Мека възглавница с форма на костур и пълнеж от силиконова вата.Перфектна за вашия стол или легло.Дължина - 60 см...

9.00 лв. 18.00 лв.
Бърз преглед

Възглавница риба шаран

(0)

Мека възглавница с форма на шаран и пълнеж от силиконова вата.Перфектна за вашия стол или легло.Раазмери 70см х 26 см х 12 см. ..

27.00 лв.
-39%
Бърз преглед

Двойна карбонова кобра

(0)

Двойна карбоновата кобра за хвърляне на протеинови топчета направена от 100 % карбонов материал и с тегло от 170 грама.Уникалната изработка с две тръби съкращава наполовина времето за захранване. Можете да промените дължината и разпространението на топчетата, като просто поставите лек ъгъл върху кобрата, за да дадете много по-широк обхват на р..

58.00 лв. 95.00 лв.
Бърз преглед

Комплект PVA NGT Bundle

(0)

Практичен комплект с PVA напълно разтворими принадлежности съдържащ всичко необходимо в едно. Съдържание: - Широка разтворима PVA мрежа - 7 м / 35 мм- Тясна разтворима PVA мрежа - 7 м / 25 мм- Двойно бутало за зареждане- Разтворим PVA конец - 20 м- Разтворима PVA лента - 20 м- Разтворими PVA торбички: 20бр. х 100 мм х 130 мм- Разтворими P..

47.00 лв.
Бърз преглед

Кутия за аксесоари NGT 7+1 Tackle Box

(0)

Кутия NGT 7+1 Tackle Box е идеална за съхранение на риболовни аксесоари.Кутията разполага с разделители, които могат да бъдат преместени според нуждите.Към главната кутия има 6 допълнителни малки кутии подходящи за дребни аксесоари и куки + класьор за монтажи с 20 пина за закачане.Кутията е направена с полупрозрачен горен капак.Размери:&n..

35.00 лв.
Бърз преглед

Кутия за аксесоари NGT Dynamic Tackle Box

(0)

Кутия за съхранение на аксесоари NGT Dynamic е система за съхранение шаранджийски монтажи, аксесоари и дребни принадлежности, което я прави идеална за съхранение на всичко необходимо на едно място.Разполага с вътрешен прозрачен разделител с магнитно захващане. Едната страна е предвидена за съхранение на монтажи тип класьор и ЕВА ролки за зиг-..

44.00 лв.
Бърз преглед

Плуваща глава за шаранджийски кеп NGT 50 Specimen Dual Net Float System

(0)

50-инчова глава за кеп модел Dual Net Float снабдена с 2 броя буй за перфектен баланс на повърхността на водата, като края на главата остава леко потопен във водата.Идеална употреба при самостоятелен или нощтен риболов.Размер: 50 (Ширина 127см x Дълбочина 120см)..

38.00 лв.
Бърз преглед

Стойка Fox Horizon Duo Pod 3 Rod

(0)

Шаранжийска стойката HorizonDual 3 rod предназначена за 3 въдици е новата и подобрена версия на класическата стойка Fox Horizon Pod.Характеристики: - Дизайн със двойна рамка за по-добра стаблилност- Четири ъгъла за позициониране на краката- 2 карабинера за закачане на тежести- Дължина на стойката: от 92 до 150 см- дължини на предни крака: 35см..

329.00 лв.
Бърз преглед

Стойка за въдици Zfish Striker Rod Pod

(0)

Стойка за 3 въдици Zfish Striker се предлага с нова модерна и многофункционална визия. Тази стойка е висококачествена, стабилна и предлага широка гама от възможности за настройка.Тялото и телескопичните крака на стойката са изработени от кръгли профили, изработени от лека и здрава алуминиева сплав с черно покритие. Можете свободно да регу..

155.00 лв.
Бърз преглед

Стойка за кеп Wychwood Net Station

(0)

Стойката за кеп Wychwood Net Station е проектирана за сигурно и стабилно задържане на вашия шаранжийски над водата, което ви позволява лесно и безопасно да хванете вашата риба в кепа. Стойката може лесно да бъде фиксирана по начина, който желаете и да я поставите навътре във водата.Разполага с регулируема лента в предната част на стойката..

36.00 лв.
Бърз преглед

Стойка трипод за въдици NGT Beach Master

(0)

Стойка трипод NGT Beach Master за две въдици е с типична конструкция за поставяне на въдици за риболов морски риболов, също така стойката може да се ползва за дънен или фидер риболов.Изработена от алуминий с телескопични крака от две секции заострени в краищата позволяващи поставянето на различни терени.Разполага с пластмасови закопчалки за ..

48.00 лв.
Бърз преглед

Трипод за теглене Saber Weight Tripod

(0)

Трипод за теглене на риби Saber Weight Tripod e с височина 1,7 метра, сгъваемия трипод е достатъчно голям и здрав, за да се справи с най-големия шарани, който някога сте хващали.Разполага с метални, емайлирани сгъваеми крака за бързо лесно сглобяване.Предлага се в собствен калъф за носене.Характеристики: - Височина: 1.7 м- Метална констру..

62.00 лв.
Бърз преглед

Трошачка за топчета NGT Bait Grinder System

(0)

Трошачка за топчета NGT Bait Grinder е система за мелене на топчета, пелети и ядки. Разтрошава пелети и боили за секунди с няколко завъртания на дръжката...

29.00 лв.
Показване 1 to 15 of 21 (2 Страници)