Изглед на решетката:
Няма в наличност
Бърз преглед

Плуващ карп сак Forge Retention Sling Compact

(0)

Пуващия сак може да се използва като сак за претегляне,пускане и съхранение на улова във водата.Снабден с 4 поплавъка и довен цип със заключваща скоба за без проблемното съхранение на рибтата във водата.Изцяло мрежеста конструкция за максимална циргулация на водата през сака.Разполага с две подсилени фиксирани халки за претегляне и четири дръжки за..

63.00 лв.
Бърз преглед

Плуващ карп сак FOX Carpmaster STR Standard

(0)

Характеристики: - Предназначен за безопасно съхранение на вашия улов преди претегляне и снимки- HD пяна по цялата дължина на рамената за добра плаваемост- Пяната с намален диаметър гарантира, по-компактно навиване на рамената- Най-горният мрежест панел ви позволява да преглеждате рибите по всяко време- Двоен цип по цялата дължи..

140.00 лв.
Бърз преглед

Плуващ карп сак FOX Carpmaster STR XL

(0)

Характеристики: - Предназначен за безопасно съхранение на вашия улов преди претегляне и снимки- HD пяна по цялата дължина на рамената за добра плаваемост- Пяната с намален диаметър гарантира, по-компактно навиване на рамената- Най-горният мрежест панел ви позволява да преглеждате рибите по всяко време- Двоен цип по цялата дължи..

164.00 лв.
Бърз преглед

Плуващ карп сак Mikado Enclave Carp Sling

(0)

Плуващ карп сак Mikado Enclave Carp Sling за претегляне и съхранение на риба.Разполага с конструкция от два цели поплавъка по цялата дължина на раменете, здрав цип, плувка и мека мрежа. Характеристики:- Двоен цип и скоба за заключване за по-голяма сигурност- Въже с плувка и адаптор за колче- 4 дръжки за носене- 2 дръжки за претегляне на улов..

66.00 лв.
Бърз преглед

Плуващ Карп Сак NGT XPR Floatation Sling

(0)

Плуващ карп сак и теглилка от новата серия на NGT XRR разполага с конструкция от два цели поплавъка по цялата дължина на раменете за да гарантира, че сака ще плава въхру водата, дори при тежки условия. Направен от мрежест панел, предпазващ максимално рибата от нараняване и осигуряващ отлична циркулация на водата.Снабден с двоен цип и допълнителна с..

69.00 лв.
Няма в наличност
Бърз преглед

Плуващ Карп Сак Saber Supra Mesh Floatation

(0)

Базиран на модела Supra Flotation новия плуващ карп сак на Saber - Supra Mesh Floatation е направен изцяло от бързо оттичаща се супер мека мрежа с извита форма в двата края на сака, като по този начин гарантира, че рибата ще бъде позиционирана в средата на сака при претегляне и съхранение.Конструкцията е направена от двойночупещи се алиминиеви..

77.00 лв.
Бърз преглед

Сак Fox R-Series Carryall Large

(0)

Сак за шаранджийски принадлежности Fox R-Series Large Carryall с капацитет от 80 л и напълно водоустойчив материал.Разполага с 1 голямо отделение и 3 големи външни джоба.Сака е напълно съвместим с кутиите от серията на FOX F-BOX. Характеристики: - Направен от водоустройчива полиестерна материя- Големи 10 мм двойни ципове- Капацитет 80 ли..

127.00 лв.
Бърз преглед

Сак Fox R-Series Carryall XL

(0)

Характеристики:- Направен от водоустройчива полиестерна материя- Големи 10 мм двойни ципове- Голям капацитет за съхранение на множество аксесоари- Капацитет 128 литра- Сваляща се презрамка- Подсилени EVA дръжки- 6 външни джоба Предния джоб е направен за кутия за аксесоари или други големи принадлежности Два задни джоба . Голям страни..

152.00 лв.
Бърз преглед

Сак Fox R-Series Medium Carryall

(0)

Сак за шаранджийски принадлежности Fox R-Series Medium Carryall с капацитет от 56 л и напълно водоустойчив материал.Разполага с 1 голямо отделение и 3 големи външни джоба.Сака е напълно съвместим с кутиите от серията на FOX F-BOX.Характеристики: - Направен от водоустройчива полиестерна материя- Големи 10 мм двойни ципове- Капацитет 56 лит..

107.00 лв.
Няма в наличност
Бърз преглед

Сак Leeda Mini Carryall

(0)

Leeda Mini Carryall е изработен от 600d материал с гумирано покритие от вътрешната страна против приникване на вода.Компактен сак, който има възможност да побере необходимите принадлежности и аксесоари за краткосрочен риболов, особено подходящ когато мястото е ограничено. Разполага с едно основно отделение, 2 странични джоба и 3 мрежести ..

37.00 лв.
Бърз преглед

Теглилка за риби NGT Specimen Sling Mesh with Fixed Bar

(0)

Луксозна система за претегляне на риба с ципове от двете страни. Това ви позволява лесно и безопасно да поставите чантата върху шаранджийски дюшек или люлка , след това да поставите рибата върху нея и да закопчаете ципа за да претеглите и освободите улова си с лекота. Разполага с пръти от фибростъкло минаващи през горния шев за допълнителна зд..

43.00 лв.
Бърз преглед

Хладилна чанта за протеинови топчета Forge Bait Bag L

(0)

Хладилна чанта за протеинови топчета Forge Bait Bag L произведена от 600D полиестерна тъкан и добре подплатена вътрешна материя с термо изолационно покритие.Поддържа и съхранява свежа вашата стръв и захранка за дълго време. Напълно водоустойчива с подсилено покритие на дъното. Подплатена презрамка снабдена със здрав метален карабинер.Версията L мож..

53.00 лв.
Няма в наличност
Бърз преглед

Хладилна чанта за протеинови топчета Forge Bait Bag XL

(0)

Хладилна чанта за протеинови топчета Forge Bait Bag XL произведена от 600D полиестерна тъкан и добре подплатена вътрешна материя с термо изолационно покритие.Разполага с голямо основно отделение с възможност за съхранение на протеинови топчета и стръв за дълги излети.Поддържа и съхранява свежа вашата стръв и захранка за дълго време. В допълнение на..

65.00 лв.
Бърз преглед

Хладилна чанта за стръв и топчета Rouge cool bag

(0)

Малка и практична хладилна чанта Rouge cool bag облицованa с изолационно фолио проектирана за съхранение на различни видове стръв или протеинови топчета за по-кратки риболовни сесии. Доставя се с дръжка за носене.Характеристики:- Голямо основно отделение- Допълнително отделение с цип - Термоизолационна вътрешна материя- Дръжка за нос..

26.00 лв.
-21%
Бърз преглед

Хладилна чанта за топчета 2 в 1 Mikado SITUL BAG

(0)

Mikado SITUL BAG представлява хладилна чанта за транспортиране и сушене на топчета.Независимо дали купувате вашите бойли или ги правите сами, процесът на транспортирането и изсушаването им става по-лесен. Само с едно движение на ръката си можете да направите тази чанта за сушене или кофа. Подсилените капаци Ви позволяват да направите малка, фу..

33.00 лв. 42.00 лв.
Показване 1 to 15 of 34 (3 Страници)