Изглед на решетката:
Бърз преглед

Карп вана за шарани Mikado Mat Fine Liner

(0)

Професионална вана за шарани Mikado Mat Fine Liner снабдена с високи, меки и дебели странични стени, дренаж и подвижен матрак, улесняващ транспорта. Ваната осигурява безопасност на уловената риба при нейното хващане,снимане и пускане във водата. Размери: 104 х 50 х 22 см ..

99.00 лв.
Бърз преглед

Карп дюшек Forge Cradle Unhooking Mat

(0)

Едно от най-безопасните решения за съхранение на уловените риби по време на фотосесия и тяхното освобождаване.Изключително лесен и компактен дизайн за прибиране, съхранение и транспортиране с включен транспортен сак.Шаранджийския дюшек Forge Unhooking Mat е произведен от 600D полиестер и PVC покритие с дебело подплатен свалящ се матрак и страничн..

139.00 лв.
Бърз преглед

Карп дюшек Forge Cradle Unhooking Mat XL

(0)

Едно от най-безопасните решения за съхранение на уловените риби по време на фотосесия и тяхното освобождаване.Изключително лесен и компактен дизайн за прибиране, съхранение и транспортиране с включен транспортен сак.Шаранджийския дюшек Forge Unhooking Mat е произведен от 600D полиестер и PVC покритие с дебело подплатен свалящ се матрак и странични ..

165.00 лв.
Бърз преглед

Надуваем дюшек Fox Carpmaster Air Mat

(0)

Характеристики: - Надуваема конструкция за отлична защита на рибата- Две сменяеми въздушни камери за тежък режим - Надуваема конструкция за отлична зашита на рибата- За разлика от други надуваеми карп дющеци, тук въздушните клапани са разположени в края на дюшека, което позволява на целия въздух лесно да се изтласка, докато дюшека се навива- Може ..

362.00 лв.
Бърз преглед

Плуващ карп сак Forge Retention Sling Compact

(0)

Пуващия сак може да се използва като сак за претегляне,пускане и съхранение на улова във водата.Снабден с 4 поплавъка и довен цип със заключваща скоба за без проблемното съхранение на рибтата във водата.Изцяло мрежеста конструкция за максимална циргулация на водата през сака.Разполага с две подсилени фиксирани халки за претегляне и четири дръжки за..

63.00 лв.
Бърз преглед

Плуващ карп сак FOX Carpmaster STR Standard

(0)

Характеристики: - Предназначен за безопасно съхранение на вашия улов преди претегляне и снимки- HD пяна по цялата дължина на рамената за добра плаваемост- Пяната с намален диаметър гарантира, по-компактно навиване на рамената- Най-горният мрежест панел ви позволява да преглеждате рибите по всяко време- Двоен цип по цялата дължи..

129.00 лв.
Бърз преглед

Плуващ карп сак FOX Carpmaster STR XL

(0)

Характеристики: - Предназначен за безопасно съхранение на вашия улов преди претегляне и снимки- HD пяна по цялата дължина на рамената за добра плаваемост- Пяната с намален диаметър гарантира, по-компактно навиване на рамената- Най-горният мрежест панел ви позволява да преглеждате рибите по всяко време- Двоен цип по цялата дължи..

152.00 лв.
Бърз преглед

Плуващ Карп Сак NGT XPR Floatation Sling

(0)

Плуващ карп сак и теглилка от новата серия на NGT XRR разполага с конструкция от два цели поплавъка по цялата дължина на раменете за да гарантира, че сака ще плава въхру водата, дори при тежки условия. Направен от мрежест панел, предпазващ максимално рибата от нараняване и осигуряващ отлична циркулация на водата.Снабден с двоен цип и допълнителна с..

69.00 лв.
Няма в наличност
Бърз преглед

Плуващ Карп Сак Saber Supra Floatation

(0)

Произведен от 420D PVC материал и мрежа за бързо оттичане на водата. Снабден с поплавъци във всеки край за постоянен контрол и наблюдение на рибата.Основата е направена от двойночупещи алуминиеви рейки, което прави сака с малък и практичен транспортен размер. Характеристики: - Идеален аксесоар за теглене, пренасяне, пускане ..

74.00 лв.
Бърз преглед

Плуващ Карп Сак Saber Supra Mesh Floatation

(0)

Базиран на модела Supra Flotation новия плуващ карп сак на Saber - Supra Mesh Floatation е направен изцяло от бързо оттичаща се супер мека мрежа с извита форма в двата края на сака, като по този начин гарантира, че рибата ще бъде позиционирана в средата на сака при претегляне и съхранение.Конструкцията е направена от двойночупещи се алиминиеви..

77.00 лв.
Бърз преглед

Сак Fox R-Series Carryall Large

(0)

Сак за шаранджийски принадлежности Fox R-Series Large Carryall с капацитет от 80 л и напълно водоустойчив материал.Разполага с 1 голямо отделение и 3 големи външни джоба.Сака е напълно съвместим с кутиите от серията на FOX F-BOX. Характеристики: - Направен от водоустройчива полиестерна материя- Големи 10 мм двойни ципове- Капацитет 80 ли..

127.00 лв.
Бърз преглед

Сак Fox R-Series Carryall XL

(0)

Характеристики:- Направен от водоустройчива полиестерна материя- Големи 10 мм двойни ципове- Голям капацитет за съхранение на множество аксесоари- Капацитет 128 литра- Сваляща се презрамка- Подсилени EVA дръжки- 6 външни джоба Предния джоб е направен за кутия за аксесоари или други големи принадлежности Два задни джоба . Голям страни..

152.00 лв.
Бърз преглед

Сак Fox R-Series Medium Carryall

(0)

Сак за шаранджийски принадлежности Fox R-Series Medium Carryall с капацитет от 56 л и напълно водоустойчив материал.Разполага с 1 голямо отделение и 3 големи външни джоба.Сака е напълно съвместим с кутиите от серията на FOX F-BOX.Характеристики: - Направен от водоустройчива полиестерна материя- Големи 10 мм двойни ципове- Капацитет 56 лит..

107.00 лв.
Бърз преглед

Сак Leeda Mini Carryall

(0)

Leeda Mini Carryall е изработен от 600d материал с гумирано покритие от вътрешната страна против приникване на вода.Компактен сак, който има възможност да побере необходимите принадлежности и аксесоари за краткосрочен риболов, особено подходящ когато мястото е ограничено. Разполага с едно основно отделение, 2 странични джоба и 3 мрежести ..

37.00 лв.
Няма в наличност
Бърз преглед

Теглилка за риби NGT Specimen Sling Mesh with Fixed Bar

(0)

Луксозна система за претегляне на риба с ципове от двете страни. Това ви позволява лесно и безопасно да поставите чантата върху шаранджийски дюшек или люлка , след това да поставите рибата върху нея и да закопчаете ципа за да претеглите и освободите улова си с лекота. Разполага с пръти от фибростъкло минаващи през горния шев за допълнителна зд..

36.00 лв.
Показване 1 to 15 of 44 (3 Страници)