Изглед на решетката:
Бърз преглед

Светещ обтегач Mikado Led Swing Indicator Hanger

(0)

Обтегач Mikado Led Swing Indicator Hanger снабден с регулируема тежест и LED светлинен индикатор.Плъзгащата се тежест позволява регулиране на усилието върху линията.Металното рамо гарантира ефективно използване при вятър и неблагоприятни условия.Характеристики: - Бърз клипс за освобождаване на влакното- Регулируема тежест- Твърдо метално рамо-..

19.00 лв.
Бърз преглед

Kутия за поводи и аксесоари NGT XPR PLUS Box

(0)

NGT XPR PLUS Box е компактна кутия за съхранение на шаранжийски поводи и аксесоари за тяхното изграждане. Магнитното захващане осигурява бърз и лесен достъп до аксесоарите.Включва 22 см мярка на горния капак за измерване на дължината на поводите.8 малки отделения за дребни аксесоари и един по-голям централен за съхранение други принадлежности.Комле..

28.00 лв.
Бърз преглед

Водоустойчива чанта Wychwood Medium Stash Bags

(0)

Чантата Wychwood Medium Stash Bags е проектирана като решение за съхранение на малки основни риболовни принадлежности, като по този начин ги запазвате напълно сухи.Използвайки здрави и висококачествени материали, Wychwood гарантира, че Stash Bag е произведен по първокласен стандарт.Характеристики:- Щипки Duraflex- 600D Външен плат- PU водоусто..

25.00 лв.
Бърз преглед

Водоустойчива чанта Wychwood Small Stash Bags

(0)

Чантата Wychwood Stash Bags е проектирана като решение за съхранение на малки основни риболовни принадлежности, като по този начин ги запазвате напълно сухи.Използвайки здрави и висококачествени материали, Wychwood гарантира, че Stash Bag е произведен по първокласен стандарт.Характеристики: - Щипки Duraflex- 600D Външен плат- PU водоустойчива ..

20.00 лв.
Бърз преглед

Възглавница риба костур

(0)

Мека възглавница с форма на костур и пълнеж от силиконова вата.Перфектна за вашия стол или легло.Дължина - 60 см...

18.00 лв.
Бърз преглед

Възглавница риба шаран NGT Carp Plush Pillow 70 см

(0)

Мека възглавница с форма на шаран и пълнеж от силиконова вата.Перфектна за вашия стол или легло.Дължина: 70 см..

35.00 лв.
Бърз преглед

Възглавница риба шаран NGT Carp Plush Pillow 90 см

(0)

Мека възглавница с форма на шаран и пълнеж от силиконова вата.Перфектна за вашия стол или легло.Дължина: 90 см..

55.00 лв.
Бърз преглед

Глава за шаранджийски кеп NGT 42 Specimen Net

(0)

Глава за шаранджийски кеп NGT 42" Specimen Net изключително здрава глава за кеп с размери на рамената 107 x 107см и дълбочина на мрежата 90 см.Резбата е стандартна към всички дръжки. Разполага с пластмасов блок за раменете и транспортен калъф...

25.00 лв.
Бърз преглед

Глава за шаранджийски кеп NGT 50 Specimen Net

(0)

Глава за шаранджийски кеп NGT 42" Specimen Net изключително здрава глава за кеп с размери на рамената 127 x 107см и дълбочина на мрежата 90 см.Резбата е стандартна към всички дръжки. Разполага с метален блок за раменете и транспортен калъф...

29.00 лв.
Бърз преглед

Единичен сигнализатор Saber Z3 Bite Alarm

(0)

Характеристики: - Регулируема сила на звука- Ултра ярък червен светодиод- Водоустойчив корпус- Висококачествен и силен високоговорител- Батерия : 1 брой 9 V (Не е вкл. в сигнализатора) ..

15.00 лв.
Няма в наличност
Бърз преглед

Електрическа трошачка за топчета NGT Electric Bait Grinder

(0)

NGT Electric Bait Grinder е електрическа трошачка за топчета и захранка идеалена за натрошаване на стръв за PVA торби или микс за спода. Три остри като бръснач остриета бързо надробяват и нарязват топчета и рибна храна до желаната големина (Колкото по-дълго се мели, толков а по-фина троха ще бъде постигната).Трошачката се захранва от USB и мож..

43.00 лв.
-23%
Бърз преглед

Кантар NGT Dynamic Scales Digital 110lb / 50kg

(0)

Дигитален сгъваем кантар NGT Dynamic Scales Digital NGT Dynamic с LCD дисплей с опция за показване на либри и килограми.Използва 2 батерии AAA с функция за пестене на енергия на батерията като се изключва автоматично след 60 секунди.Характеристики:- Голям LCD дисплей- Измерва в килограми и либри- Запазва най-голямото тегло- Кука за закачане на тегл..

58.00 лв. 75.00 лв.
Бърз преглед

Кантар NGT Specimen Scales - 27kg / 60lb

(0)

Кантар NGT Specimen Scales за претегляне на риби, с който може лесно и точно да претеглите вашия улов.Чрез въртене на регулиращия винт в горната част, можете да настроите скалата на нула, за да премахнете теглото на карп теглилката от измерената стойност.Здрав метален корпус предпазващ скалата от наранявания и удари.Характеристики: - Голям екр..

44.00 лв.
Бърз преглед

Карбонова дръжка за кеп NGT Profiler Specimen 1,8м

(0)

Телескопична карбонова дръжка NGT Profiler Specimen от 2 секции и дължина 1.8 метра.Лека, компактна и бърза за разпъване.Направена от 3k карбон с противоплъзгаща ръкохватка и релефна капачка.Транспортен размер 102 см...

38.00 лв.
Бърз преглед

Карп вана за шарани Mikado Mat Fine Liner

(0)

Професионална вана за шарани Mikado Mat Fine Liner снабдена с високи, меки и дебели странични стени, дренаж и подвижен матрак, улесняващ транспорта. Ваната осигурява безопасност на уловената риба при нейното хващане,снимане и пускане във водата. Размери: 104 х 50 х 22 см ..

99.00 лв.
Показване 1 to 15 of 116 (8 Страници)