Изглед на решетката:
Бърз преглед

Калъф за легло FOX R-Series Bedchair Bag Standard

(0)

Калъф за транспортиране и съхранение на легло FOX R-Series Bedchair Bag Standard направен от издръжлив и водоустойчив 400 denier полиестерен плат.Перфектен за съхранение на легла от серията R1, R2, Warrior 2, Flatliner и Flatliter MK2 на FOX, освен това калъфа е подходящ и за повечето други марки легла със стандартен размер на пазара позволяващи мя..

107.00 лв.
Бърз преглед

Колчета за палатка Mikado Bivvy Pegs 10 броя x 20см

(0)

Универсални колчета за палатка Mikado Bivvy Pegs с практичен калъф за транспортиране.Подходящи за палатка, шатра, чадър със странична тента и др.Направени от стомана с възможност за забиване в земята с чук.Комплекта съдържа 10 броя колчета с дължина 20 см...

18.00 лв.
Няма в наличност
Бърз преглед

Колчета за палатка NGT Bivvy Pegs 10 броя x 30см

(0)

Универсални колчета NGT Bivvy Pegs с практичен калъф за транспортиране подходящи за палатка, шатра, чадър със странична тента и др.Направени от стомана с възможност за забиване в земята с чук.Комплекта съдържа 10 броя колчета с дължина 30 см...

34.00 лв.
Бърз преглед

Комплект колчета и въжета FOX R-Series Bivvy Storm Pack

(0)

FOX R-Series Bivvy Storm Pack е комплект колчета с въжета за допълнително фиксиране и стабилизиране на шаранджийски палатки и шатри при тежки атмосферни условия. Характеристики: - Комплект предлагащ допълнителна сигурност при тежки условия- Калъф от полиестер от серия R с двойни ципове- 6 броя изключително дълги колчета (30 см)- 6 броя „л..

69.00 лв.
Бърз преглед

Маса за аксесоари Mikado Bivvy Table

(0)

Удобна и стабилна маса Mikado Bivvy Table, оборудвана с 4 регулируеми крака позволяващи приспособяването към неравен терен. Издръжливя плот изработен от ABS пластмаса разполага с 4 отделения позволяващи да се подредят риболовните аксесоари и принадлежности.Характеристики:- 4 отделения- 4 сгаваеми регулируеми крака- Дължина: 55 см- Ширина: 30 с..

63.00 лв.
Бърз преглед

Покривало за легло и спален чувал Prologic Thermo Armour 3S Comfort

(0)

Универсално водоустойчиво покривало за легло и спален чувал.Може да се използва като покривало за легло за защита от дъжд, конденз и влага или в комбинация със спален чувал в студените нощти.През летните нощти може да се използва и за спане вместо спален чувал.Проектирано за легла със стандартни размери.Състояние: Чисто новоХарактеристики..

85.00 лв.
Няма в наличност
Бърз преглед

Покривало за легло и спален чувал Trakker Big Snooze Plus Wide

(0)

Термо покривало за легло и спален чувал.Произведено е от водоустойчив, но дишащ материал с пълнеж от кухи нишки за по-добри изолационни свойства.От вътрешната страна е направено от мека материя, която придава оптимална топлина.Разполага с две еластични каишки, за фиксация към леглото.Напра..

80.00 лв.
Бърз преглед

Поставка за напитки за стол NGT Drink Holder 3 in 1

(0)

Поставка за напитки NGT Drink Holder 3 in 1 осигурява удобство за широка гама от топли и студени напитки.Разполага с адаптор за лесно свързване към стол или легло. Предназначена да побира широка гама от напитки като чаши за кафе или бутилки. Състои се от 4 части:- Приставка за кенчета и пластмасови чаши- Основна подложка с отвор за дръжка на ч..

34.00 лв.
Бърз преглед

Спален чувал FOX Eos 1 Sleeping Bag

(0)

Топъл и практичен трисезонен спален чувал идеален за употреба през пролетта, лятото и есента.Характеристики:- Офсетни шевове спомагащи запазване на топлината- Високоустойчиви ципове с голям размер- Регулируема лента за закрепване към леглото- Полиестерна подплата в средната част и пухена подплата в областа на главата и краката- Фиксатор за възглавн..

146.00 лв.
-15%
Бърз преглед

Спален чувал Fox R1 Camo Sleeping Bag

(0)

Спален чувал Fox R1 Camo Sleeping Bag е идеален избор за максимален комфорт и защита, препоръчва се за легла с размери като R1 Compact и Eos 1 Bed.Характеристики: - Пълнеж от 7 Core Hollow Fiber предварително обработен със силикон,което означава, че формата на спалния чувал се запазва по възможно най-добрия начин - Офсетни шевове н..

245.00 лв. 289.00 лв.
Бърз преглед

Спален чувал Prologic Thermo Armour

(0)

Топъл и практичен трисезонен спален чувал идеален за употреба през пролетта, лятото и есента. Характеристики: - 3-сезонен (пролет, лято и есен).- Препоръчителна температура на употреба до 0 градуса.- Препоръчителна температура на употреба при комбинация със покривало до -7 градуса.- Каишки за фиксиране.- Транспортен сак.- Външна облицовка..

120.00 лв.
Бърз преглед

Стойка за чадър Mikado

(0)

Стабилна стоманена стойка осигуряваща цялата необходима стабилност за фиксиране на чадър.Конструкцията от три заострени колчета позволява лесното и надеждно забиване в земята.Разполага с винт за фиксиране на чадър.Дължина 30 см. ..

20.00 лв.
Бърз преглед

Стойка за чадър Mikado AIX

(0)

Метална стойка за монтиране на чадър.Разполага с две дълги колчета и стъпало за лесно забиване в земята.Дължина 30 см. ..

10.00 лв.
Няма в наличност
Бърз преглед

Транспортна чанта за шаранджийско легло NGT Bed Chair Bag

(0)

Транспортна чанта за шаранджийско легло или стол NGT Bed Chair Bag направена от 600D полиестерен материал с PVC покритие и 210D обвивка. Идеален калъф за защита и транспортиране на вашия стол или легло.Разполага с добре подплатена презрамка и дръжки за носене. Размери: 100 х 90 х 25 см...

64.00 лв.
-11%
Бърз преглед

Чадър NGT Umbrella - 45 Camo with Tilt Function

(0)

Камуфлажен Чадър NGT Umbrella 45 направен от 210Т плат и диаметър 220 см Характеристики: - Цвят: Камуфлажен- Изработен от 210Т плат- Функция за позициониране под ъгъл - Височина: 200 см - Диаметър 220 см - Тегло 2 кг..

49.00 лв. 55.00 лв.
Показване 1 to 15 of 18 (2 Страници)