Изглед на решетката:
Бърз преглед

Калъф за легло FOX R-Series Bedchair Bag Standard

(0)

Калъф за транспортиране и съхранение на легло FOX R-Series Bedchair Bag Standard направен от издръжлив и водоустойчив 400 denier полиестерен плат.Перфектен за съхранение на легла от серията R1, R2, Warrior 2, Flatliner и Flatliter MK2 на FOX, освен това калъфа е подходящ и за повечето други марки легла със стандартен размер на пазара позволяващи мя..

107.00 лв.
Бърз преглед

Калъф за легло Mikado Enclave Bedchair Bag

(0)

Голяма и просторна чанта за транспортиране и съхранение на легло или стол. Изработенa от много издръжливи и устойчиви на абразия материали, снабденa със здрав цип и дръжка за носене.Предназначена да пасне иделано на легло заедно със сгънат спален чувал.Размери: 85 х 85 х 30 см..

70.00 лв.
Бърз преглед

Колчета за палатка Mikado Bivvy Pegs 10 броя x 20см

(0)

Универсални колчета за палатка Mikado Bivvy Pegs с практичен калъф за транспортиране.Подходящи за палатка, шатра, чадър със странична тента и др.Направени от стомана с възможност за забиване в земята с чук.Комплекта съдържа 10 броя колчета с дължина 20 см...

18.00 лв.
Бърз преглед

Колчета за палатка NGT Bivvy Pegs 10 броя x 30см

(0)

Универсални колчета NGT Bivvy Pegs с практичен калъф за транспортиране подходящи за палатка, шатра, чадър със странична тента и др.Направени от стомана с възможност за забиване в земята с чук.Комплекта съдържа 10 броя колчета с дължина 30 см...

28.00 лв.
Бърз преглед

Комплект колчета и въжета FOX R-Series Bivvy Storm Pack

(0)

FOX R-Series Bivvy Storm Pack е комплект колчета с въжета за допълнително фиксиране и стабилизиране на шаранджийски палатки и шатри при тежки атмосферни условия. Характеристики: - Комплект предлагащ допълнителна сигурност при тежки условия- Калъф от полиестер от серия R с двойни ципове- 6 броя изключително дълги колчета (30 см)- 6 броя „л..

69.00 лв.
-16%
Бърз преглед

Маса за аксесоари Mikado Bivvy Table

(0)

Удобна и стабилна маса Mikado Bivvy Table, оборудвана с 4 регулируеми крака позволяващи приспособяването към неравен терен. Издръжливя плот изработен от ABS пластмаса разполага с 4 отделения позволяващи да се подредят риболовните аксесоари и принадлежности.Характеристики:- 4 отделения- 4 сгаваеми регулируеми крака- Дължина: 55 см- Ширина: 30 с..

53.00 лв. 63.00 лв.
-35%
Бърз преглед

Покривало за легло и спален чувал Prologic Thermo Armour 3S Comfort

(0)

Универсално водоустойчиво покривало за легло и спален чувал.Може да се използва като покривало за легло за защита от дъжд, конденз и влага или в комбинация със спален чувал в студените нощти.През летните нощти може да се използва и за спане вместо спален чувал.Проектирано за легла със стандартни размери.Състояние: Чисто новоХарактеристики..

55.00 лв. 85.00 лв.
Бърз преглед

Поставка за напитки за стол NGT Drink Holder 3 in 1

(0)

Поставка за напитки NGT Drink Holder 3 in 1 осигурява удобство за широка гама от топли и студени напитки.Разполага с адаптор за лесно свързване към стол или легло. Предназначена да побира широка гама от напитки като чаши за кафе или бутилки. Състои се от 4 части:- Приставка за кенчета и пластмасови чаши- Основна подложка с отвор за дръжка на ч..

34.00 лв.
Бърз преглед

Спален чувал FOX Eos 1 Sleeping Bag

(0)

Топъл и практичен трисезонен спален чувал идеален за употреба през пролетта, лятото и есента.Характеристики:- Офсетни шевове спомагащи запазване на топлината- Високоустойчиви ципове с голям размер- Регулируема лента за закрепване към леглото- Полиестерна подплата в средната част и пухена подплата в областа на главата и краката- Фиксатор за възглавн..

146.00 лв.
-15%
Бърз преглед

Спален чувал Fox R1 Camo Sleeping Bag

(0)

Спален чувал Fox R1 Camo Sleeping Bag е идеален избор за максимален комфорт и защита, препоръчва се за легла с размери като R1 Compact и Eos 1 Bed.Характеристики: - Пълнеж от 7 Core Hollow Fiber предварително обработен със силикон,което означава, че формата на спалния чувал се запазва по възможно най-добрия начин - Офсетни шевове н..

245.00 лв. 289.00 лв.
-20%
Бърз преглед

Спален чувал Prologic Thermo Armour

(0)

Топъл и практичен трисезонен спален чувал идеален за употреба през пролетта, лятото и есента. Характеристики: - 3-сезонен (пролет, лято и есен).- Препоръчителна температура на употреба до 0 градуса.- Препоръчителна температура на употреба при комбинация със покривало до -7 градуса.- Каишки за фиксиране.- Транспортен сак.- Външна облицовка..

96.00 лв. 120.00 лв.
Бърз преглед

Стойка за чадър Mikado

(0)

Стабилна стоманена стойка осигуряваща цялата необходима стабилност за фиксиране на чадър.Конструкцията от три заострени колчета позволява лесното и надеждно забиване в земята.Разполага с винт за фиксиране на чадър.Дължина 30 см. ..

20.00 лв.
Бърз преглед

Стойка за чадър Mikado AIX

(0)

Метална стойка за монтиране на чадър.Разполага с две дълги колчета и стъпало за лесно забиване в земята.Дължина 30 см. ..

10.00 лв.
Бърз преглед

Транспортна чанта за шаранджийско легло NGT Bed Chair Bag

(0)

Транспортна чанта за шаранджийско легло или стол NGT Bed Chair Bag направена от 600D полиестерен материал с PVC покритие и 210D обвивка. Идеален калъф за защита и транспортиране на вашия стол или легло.Разполага с добре подплатена презрамка и дръжки за носене. Размери: 100 х 90 х 25 см...

64.00 лв.
Бърз преглед

Чадър NGT Umbrella - 45 Camo with Tilt Function

(0)

Камуфлажен Чадър NGT Umbrella 45 направен от 210Т плат и диаметър 220 см Характеристики: - Цвят: Камуфлажен- Изработен от 210Т плат- Функция за позициониране под ъгъл - Височина: 200 см - Диаметър 220 см - Тегло 2 кг..

55.00 лв.
Показване 1 to 15 of 18 (2 Страници)