Изглед на решетката:
Бърз преглед

Възглавница Fox Camolite Pillow

(0)

Двулицева възглавница Fox Camolite направена от Camo Micro полар от едната страна, за да осигурява топлина през зимата и мек памук от другата, за да държи прохладно през топлите летни месеци. Калъфката на възглавницата може да се сваля и пере в пералня.Размери 65см х 40см..

47.00 лв.
Бърз преглед

Възглавница Fox EOS Pillow

(0)

..

39.00 лв.
-15%
Бърз преглед

Легло FOX Camo Bedchair R1 Compact

(0)

Леглата R-Series на FOX са изключително удобни и създадени по строги стандарти на FOX. Изработени от качествени материали със специален плосък дизайн позволяващ използването на цялата ширина на матрака. Разполагат с големи лапи против затъване в мека почва и са лесни за сгъване и практични за транспорт, всичко това съчетано с уникално кра..

398.00 лв. 469.00 лв.
-15%
Бърз преглед

Легло Fox Eos 1 Bed

(0)

Легло FOX Eos 1 предлага изключително качество за цената си, а благодарение на плоската рамка без ръбове и широкия добре подплатен матрак го прави комфортно и удобно дори при продължителни сесии на риболов. Характеристики: - Комбинация от тъмно и светло khaki цвят - Дизайн с плоска рамка и подплатен матрак от пяна за максимален комфорт ..

316.00 лв. 372.00 лв.
-15%
Бърз преглед

Легло Fox Eos 3 Bed

(0)

Легло Fox Eos 3 Bed е най-голямото от трите модела легла на FOX от серията EOS.Легло е проектирано да предлага максимален комфорт и удобство с големите си размери и изключителна стойност за парите си.Характеристики: - Комбинация от тъмно и светло khaki цвят- Дизайн даващ на потребителя много по-голяма използваема ширина и дължина- Дизайн с пло..

398.00 лв. 469.00 лв.
Бърз преглед

Легло Wychwood Comforter Flatbed

(0)

Wychwood Comforter Flatbed е висок клас шаранджийско легло със стоманена рамка и шест регулируеми крака, които ви позволяват да получите равна повърхност върху неравен терен. Основният матрак е много добре подплатен и облицован във вътрешната си част с полар, също така леглото разполага с подплатена възглавница и ръб, който минава около външната ст..

323.00 лв.
Бърз преглед

Легло Zfish Luxury Shadow Camo Bedchair

(0)

Шаранджийско легло Luxury Shadow Camo Bedchair е в камуфлажен цвят и плосък профил.  Дизайнът на леглото позволява да се сгъне заедно със спален чувал.Направено от дебела подплата от микрополар за максимален комфорт и предпазване от влага и студ. Характеристики: - Здрава и издръжлива конструкция от стоманени профили- Плосък профил за..

285.00 лв.
-29%
Бърз преглед

Легло Zfish Siesta X6

(0)

ZFISH Bedchair Siesta X6 е напълно нова концепция на шаранджийски легла, чийто матрак е много внимателно проектиран и тестван за да може да се гарантира максимално възможния комфорт. Леглото е достатъчно широко и наистина удобено благодарение на напълно плоската конструкция. Самият матрак е изработен от издръжлив и перящ се Oxford 600D полиестер. С..

199.00 лв. 280.00 лв.
-15%
Бърз преглед

Стол Fox Duralite Chair

(0)

Характеристики:- Здрава, но изключително лека конструкция от магнезиева сплав Duralite- 3D мрежестата и полиестерна подплатена седалка и облегалка спомагаща за комфорта, като същевременно помага да се поддържа общото тегло на стола ниско- Напълно регулируеми крака, които се фиксират в позицията- Подлакътници за допълнителен..

219.00 лв. 258.00 лв.
-15%
Бърз преглед

Стол Fox Duralite Chair XL

(0)

Характеристики:- Здрава, но изключително лека конструкция от магнезиева сплав Duralite- 3D мрежестата и полиестерна подплатена седалка и облегалка спомагаща за комфорта, като същевременно помага да се поддържа общото тегло на стола ниско- Основна външна материя - 100% полиестер, подплата/пълнеж - 100% полиуретан- Напълно регулируеми крака, които се..

282.00 лв. 332.00 лв.
Бърз преглед

Стол FOX EOS 1 Chair

(0)

Шаранджийски стол Fox EOS 1 разполага с комфортни подлакътници и регулируема обелагалка.Модела EOS 1 е най-малкия размер от гамата шаранджийски столове FOX EOS Chair.Характеристики:- Най-малкият и компактен от трите EOS модела- Комбинация от цветове каки и тъмно каки- Удобни подлакътници- Лесно сгъваем- Подплатено покритие- Регулируеми предни ..

156.00 лв.
Бърз преглед

Стол FOX EOS 2 Chair

(0)

Шаранджийски стол Fox EOS 2 разполага с комфортни подлакътници и регулируема обелагалка.Модела EOS 2 е средният размер от гамата шаранджийски столове FOX EOS Chair.Характеристики: - Комбинация от цветове каки и тъмно каки- Регулируема облегалка- Удобни подлакътници- Подплатено покритие- Регулируеми предни и задни крака- Широки въртящи се лапи ..

195.00 лв.
Няма в наличност
Бърз преглед

Стол Fox Lounger Chair

(0)

Стол Fox Lounger Chair е изключително удобен кръгъл сгъваем стол силно подплатен за максимален комфорт.Направен от издръжлив полиестер и супер удобна седалка с  облегалка за глава от микро полар.Характеристики: - Страничен джоб- Две дръжки за носене- Доставя се с транспортна чанта за носене- Височина на седалката: 40см- Ширина: 85 см- Дъл..

314.00 лв.
-15%
Бърз преглед

Стол FOX R2 Camo Chair

(0)

Fox R2 Camo Chair е средния размер стол от серията R Series шарански стол от новата R серия. Създаден със здрава стоманена рамка, дебело подплатен с пяна с висока плътност, покрита с мека микрофибърна материя в нов FOX камуфлажен цвят. Разполага с висока облегалка, която предлага пълна опора на гърба и покрити с н..

282.00 лв. 332.00 лв.
-15%
Бърз преглед

Стол FOX R3 Camo Chair

(0)

Fox R3 Camo Chair е най-големият шарански стол от новата R серия. Създаден със здрава стоманена рамка, дебело подплатен с пяна с висока плътност, покрита с мека микрофибърна материя в нов FOX камуфлажен цвят. Разполага с по-висока облегалка, която предлага пълна опора на гърба и покрити с неопрен подлакътници, които осигуряват допълнителен комфорт ..

356.00 лв. 419.00 лв.
Показване 1 to 15 of 20 (2 Страници)