Скъпи клиенти, 

Моля запознайте се с нашите условия и срокове за доставка на поръчки през онлайн магазин carpzonebg.com

1. Обработка и приемане на поръчка

1.1 Всяка заявка за поръчка направена чрез телефона за връзка ще бъде обработена на момента и ще бъде изпратена в същия ден, ако заявката е нанправена преди 17;00 часа, ако бъде направена след посоченения час, поръчката бива изпратена на следващия работен ден.

1.2 Поръчки през онлайн магазина carpzonebg.com могат да бъдат правени денонощно, като обработването и потвърждението става в рамките до 24 часа в работните дни и 48 часа в почивните и празничните дни.
1.2.1 След обработка и потвърждение на поръчката до 17;00 часа в делничен ден тя бива изпратена същия ден към клиента, поръчки обработени след 17;00 часа се изпращат в рамките на следващия работен ден.
1.2.2 За поръчки обработени и потвърдени в почивни и празнични дни, биват изпращани в първия следващ работен ден.
1.2.3 В случай, че избран продукт се окаже извън наличност в склада, ще бъдете оведомени по телефона по време на обработване на поръчката съгласно посочените срокове.

2. Начини за доставка

2.1 Доставката на продукти в територията на страната се извършва с куриерска фирма Еконт Експрес, съгласно тарифите, посочени на www.econt.com в съответствие с Общите условия за ползване.
2.2 Всички продукти се доставят с опция преглед и тест, съветваме Ви да се възползвате от опцията с цел проверка на цялоста и наличното съдържание на пратката.
2.3 Рискови продукти като, Въдици, Макари и др., се изпращат с опция застраховка, която е валидна САМО при констатиране на счупен елемент на място в куриерската фирма.
2.4 Carpzonebg.com НЕ НОСИ отговорност при констатиране на: объркан тип, модел или размер на артикул; счупен или повреден елемент на атикул, от страна на клиента, след напускане от офиса на куриерската фирма.

3. Цени за доставка
3.1 Цената за доставка се изчислява по време на създаване на поръчка, съгласно тарифния калкулатор на Еконт Експрес. 
3.2 Всички продукти в сайта са с посочени с нетно тегло.
3.2 Цената през калкулатора е ориентировъчна, като се посочва цената с нетно тегло на артикулите, възможно да има разминавания на база брутно тегло на продукта включваща опаковката при доставката му.

4. Условия и Метод на плащане при доставка

4.1 Плащането винаги се извършва с наложен платеж при получаване на пратката от представител на куриерса фирма Еконт Експрес с опция преглед и тест преди потвърждаване на плащането. 
4.2 При отказан продукт от клиента без да е констатиран фабричен дефект или несъответствие в изпратения продукт с този, който е поръчан през сайта, доставката и в двете посоки се поема от клиента.