Правила и условия

Скъпи клиенти, 

Моля запознайте се с нашите правила и условия за използване на онлайн магазина carpzonebg.com, ако не сте съгласни с нашите правила и условия за ползване на нашия сайт, моля не използвайте този сайт.Ползвайки онлайн саайта Вие автомативно давате сългасието си с тези условия.

Регистрация: 

1. В сайта се предлагат два варианта за пазаруване като Гост или като регистриран потребител.

1.1 В случай, че се пазарува като гост клиента има ангажимет да попълни верни и актуални данни за доставка включващи: Имена, телефон за връзка, имейл и точен адрес за доставка, а същто така да се съгласи с Правилата и условия за ползване на сайта.
1.2 В случай, че се пазарува като регистриран потребител, лицето създава свой профил в сайта и трябва да попълни верни данни и да е съгласен с правилата и условията за ползване на сайта, в последствие данните ще бъдат използвани за генериране на товарителница и изпращане на избраните артикули от сайта. Регистрирания потребител има пълното право по всяко време да прави промени по данните в личния си профил.
Всеки регистриран потребител осъществява достъп до сайта с имейл адрес и парола.

Пазаруване в сайта

1. При направена успешна поръчка, потребителя получава имейл съобщение с потвърждение за приетата поръчка.
2. След преглед от наша страна за коректните и пълни данни за извършването на доставката поръчката бива обработена и подготвена за изпращане за което клиента бива уведомен по предоставения имейл адрес със съобщение и по телефона.
3. В случай за открита нередност, сайта има право да анулира направената поръчка, за което потребителя се уведомява с имейл съобщение.
4. В сличай, че поръчката е обработена, някой от артикулите не е наличен, клиента бива уведомен с телефонно обаждане за липсващия елемент.

Цени

Всички цени в сайта са в български лева и с вкл. ДДС. Сумата, която е оказана за даден артикул е неговата цена, в която не е включена цената за доставка на дадения артикул.Сайта запазва правото си да променя цените на артикулите в него по всяко време без предварително уведомление.

Гаранция на продукти

1. Сайта носи отговорност и гаранция за изпращането на даден артикул без счупвания и фабрични дефекти.
2. Сайта гарантира, че всеки артикул ще бъде изпратен с опция преглед и тест и потребителя има правото да провери и тества артикула преди да заплати.
3. В случай на не съответствие с поръчания продукт, дефект или счупване клиента е ДЛЪЖЕН да ни оведоми за това в приствието на представител от страна на курерската фирма. 
4. Сайта НЕ НОСИ отговорност за продукти, при който е констатирано не съответствие с поръчания, дефект или счупване след, като клиента е напуснал представителя на куриерската фирма.
5. Сайта НЕ НОСИ отговорност и гаранция при бъдещата експатация на продуктите.